Mekyho souboj o zdraví: DALŠÍ NEPŘÍJEMNÁ ZPRÁVA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mekyho souboj o zdraví: DALŠÍ NEPŘÍJEMNÁ ZPRÁVA

Žbirka je na kapačkách. Teď přišla rána!
Žbirka je na kapačkách. Teď přišla rána! (Facebook)

Zdravotní stav zpěváka Miro Žbirky (68) se zkomplikoval. Zákeřná infekce, kvůli které je Meky v nemocnici na kapačkách, se ukazuje jako větší problém, než se původně předpokládalo. Nyní se musí přistoupit k radikálnímu řešení.

„Přátelé, dostihl mě nějaký zákeřný bacil a skončil jsem na infuzích. Posílejte energii, budu ji potřebovat...“ napsal na sociální síť Instagram pod fotografii stojanu s kapačkami před pár dny, v té době ještě s iluzí, že se vše rychle v dobré obrátí. 

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video se připravuje ...

Zdravotní stav Mekyho se ale příliš nezlepšil a aktuálně je kvůli němu nucen rušit i koncerty. „Koncert Meky Žbirka 21. 10. v Lucerna Music Baru je bohužel ze zdravotních důvodů zrušen,“ stihl informovat klub o koncertu, který se měl konat už za tři dny. 

Situaci nenechal bez odezvy ani Žbirka. „Křest a koncert se bohužel ruší, na film se podívejte na Youtube,“ napsal. Nezbývá než doufat, že se mu podaří záhadnou bakterii brzy pokořit!

Reflex podcast: Rozhovor Milana Tesaře s Mekym Žbirkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.