Vážná nemoc Filipové: Spustilo ji zlomené srdce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážná nemoc Filipové: Spustilo ji zlomené srdce?

Lenka Filipová o svém soukromí nechce mluvit. Rodinu nikdy v životě v mediích nepředstavila
Lenka Filipová o svém soukromí nechce mluvit. Rodinu nikdy v životě v mediích nepředstavila (Alexandr Malachovský)

Loňský rok byl pro zpěvačku Lenku Filipovou (63) velmi těžký. Nejprve se snažila zachránit manželství, které nakonec skončilo odchodem manžela Borise Drbala (65), a poté se pokoušela vypořádat s nemocí, způsobenou stresem a trápením z rozpadu manželství.

Začátek roku 2017 začala zpěvačka v ústraní, aby mohla v klidu bojovat s nemocí. Filipovou postihlo selhání imunitního systému. „Lenka onemocněla nedlouho poté, co ji opustil manžel, se kterým byla čtyřiatřicet let,“ řekl zdroj ze zpěvaččina okolí.

Zpěvačka se náhle ocitla úplně sama, bez muže, o kterém si myslela, že s ní zůstane až do konce života. Pro zpěvačku to byla velká rána. „U nich přitom nic nenasvědčovalo sebemenšímu problému ve vztahu!“ dodal zdroj ze zpěvaččina okolí Blesku. Filipová si své soukromí velmi střeží, a proto o rozpadu manželství vědělo ze začátku jen pár nejbližších. „Je to už delší čas, co se to stalo, a nerada bych to veřejně rozebírala. Mohu jen potvrdit, že jsem po rozchodu,“ řekla Filipová Blesku. Po rozchodu se Filipová stáhla a kvůli špatnému zdravotnímu stavu nevystupovalo dlouhých jedenáct měsíců. Zpěvačka bojovala se žalem tak dlouho, až se dostala do péče lékařů. V ten moment si Filipová uvědomila, že je opravdu zle, zabojovala a vrátila se silnější než předtím. „Sice to chvíli trvalo, než to dokázala zvládnout, ale mám pocit, že dnes je vyrovnaná a všem ukázala, že je to silná žena,“ prozradil zdroj Blesku. Velkou oporou v těžkých chvílích byla zpěvačce, podle nejmenovaného zdroje, její dcera Lenny (23).

 Na video s Lenkou Filipovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejpockej
10. 1. 2018 • 05:11

jenom blbky se hrouti kvuli chlapovi, silne sebevedome zeny maji jine zivotni priority... copak ta chudinka sobecka nema nic poradneho na praci, ze resit sebe a nejakyho chlapa?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.