Jan Kraus (62): V ohrožení vážné nemoci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Kraus (62): V ohrožení vážné nemoci?

Jan Kraus prý pravidelně dochází na závažná střevní vyšetření. Tají vážnou nemoc?
Jan Kraus prý pravidelně dochází na závažná střevní vyšetření. Tají vážnou nemoc? (Foto - Prima FTV)

Populární moderátor Jan Kraus se netají svou přímočarostí, díky které ve své talk show znemožnil spoustu svých hostů. Tak jako si nebere servítky v ohledu na ně, také na sebe už prozradil informace, kterými by se zrovna chlubit neměl.

Jan Kraus dochází na kolonoskopii. Vyšetření, které je prováděno při podezření na hemoroidy nebo na jiná závažná onemocnění tlustého střeva, prý podstoupil už několikrát, uvedl týdeník Sedmička. Jak je známo, tato nepříjemná vyšetření jsou spojena s hladovkou, což je pro Krause možná ještě nepříjemnější. Hlad ho prý přivádí k takové nepříčetnosti, že raději vykáže rodinu z bytu. Doufejme tedy, že se nejedná o nic vážného a herec prostě jen trochu přehání…

Přečtěte si
kov3
25. 10. 2015 • 18:10

Kto je trošku v obraze vie, že na kolono stačí raz za 10 rokov...A tento nosatý na ňu chodí každý mesiac ? To môže napísať len nejaký kokútek.

frannes
25. 10. 2015 • 17:22

lidsky opravdu nikomu nepřeji aby měl nějakou závažnou nemoc , z hlediska mediálního bych uvítal kdyby tento Kraus ,ale i všichni z jeho rodiny vysublimovali z TV (filmu a vůbec) , tedy včetně i toho co hraje v Ordinaci. Jinak kolonoskopie není zase tak nepříjemná, zákrok se provádí v útlumu injekcí a následně není člověk nijak omezen kromě oslabené motoriky (neřídit auto, nepracovat ve výškách a se stroji minimálně 12 hodin). A ta dieta , skoro každý máme nadváhu a hladovění cca 14-16 hodin s vyprázdněním střev nikoho nezabije, naopak to lze vzít jako očistnou kůru. Logické také je ,že po zákroku není možné se nacpat vším možným ale nástup množství stravy by měl být postupný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.