Krausova podpásovka na zraněného lyžaře Banka: Ondrovi hnusně ublížil, nadávají mu sprostě diváci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krausova podpásovka na zraněného lyžaře Banka: Ondrovi hnusně ublížil, nadávají mu sprostě diváci!

Do show přišel o berlích. A to ještě netušil, co ho čeká!
Do show přišel o berlích. A to ještě netušil, co ho čeká! (Foto Reuters, Facebook, repro showjanakrause.cz)

Pořádná podpásovka! Televizní bavič Jan Kraus (61) ve své show dokonale otrávil lyžařského bouráka Ondřeje Banka (34). Pustil mu záznam jeho karambolu a pěkně ho tím naštval.

Už je to dva týdny a Ondra ještě nenašel sílu podívat se na svůj hrůzný karambol z mistrovství světa, po kterém putoval v bezvědomí do nemocnice. „Ne, ještě jsem to neviděl. Časem se na to podívám, ale tu analýzu si musím udělat s čistou hlavou,“ naznačil, že má z nepříjemné události stále trauma.

A Kraus? „Tak se na to pojďme podívat!“ nadhodil žoviálně a na velké obrazovce se spustil záznam děsivého pádu. Bank znechuceně odvrátil tvář, oči zabodl do země a s neskrývanou naštvaností poslouchal průvodní výkřiky německého komentátora. „Promiňte, já se dokoukám,“ reagoval bavič...

Do studia se Bank přibelhal o berlích. „Budu se to snažit co nejvíc užít, pokud to půjde,“ ošíval se už před natáčením. Obavy se naplnily...

Diváky Kraus pořádně rozčílil. Zde jsou některé ohlasy z Facebooku:

Lukáš Renc: Pouštění toho pádu si mohl Kraus odpustit.

Šárka Hawerlandová: Chudák Bany, jak mu pouštěli ten crash a on se radši nedíval... To je „fajn“, že mu to furt připomínají...

Jack Beerrow: V ten moment, kdy pustil video s pádem si to Kraus po.....kazil. Byla to podpásovka.

Dušan Jílek: Pane Kraus, příště poproste pana režiséra, aby nebyl takový idiot a cynik jako jste vy.

Anna Tiličková: Ten Kraus je fakt blbec, proč mu to pouští? To je od něj pěkně hnusné. Vždyť Ondra sám několikrát říkal, že to nechce vidět.

Hana Molčanová: Pan Kraus ztrácí úroveň.

Vlaďka Porčová: S tím videem to Kraus přehnal, v tu chvíli mi bylo Ondry hooodně líto!!!


Synka nepustím nikam!
Lituje své rodiče, kteří si při jeho pádech protrpěli své. „Já jsem teď taky čerstvě otec a vůbec nechápu, jak to můžou naši zvládat,“ kroutil Bank hlavou. S přítelkyní Terezou mají dvouletého Alberta. „Asi ho nepustím vůbec nikam. Bude zavřenej, bude se jen učit a číst,“ usmál se lyžař.

Nohu chladí špenátem
Nejlepší lék na výron kotníku a nalomenou zánártní kůstku? „Listový špenát!“ má jasno Ondra, který dal na Facebook fotku, jak právě zmrazenou zeleninou si chladí doma v obýváku bolavou levou nohu.



Autor:  as

Přečtěte si
mekanik
23. 2. 2015 • 11:32

Bank atˇuž na ty lyže neleze lempl když je rozbitej každej rok.mmj.není malý kluk aby se nedovedl proti Krausovi ohradit pokud by byl netaktní.jenže nebyl.kdo to viděl musí uznat že nebyl.no a pár outlocitnejch hysterek které by mu chtěli skočit do trenclí to vyhodnotilo jinak.toto je médii uměle vytvořená konspirace proti Krausovi.zřejmě někomu nejde pod nos.

bella.
22. 2. 2015 • 22:14

opr. pro prroud .....sdělils jsi tady ...že Krausův humor není humor pro jednodušší jedince ...

bella.
22. 2. 2015 • 22:11

prroud prroude, já vím přesně co jsi tady kdysi řekl ohledně Krause a jeho pořadu. Řekl jsi, že Krausovu humoru se musí rozumět a není humor a že mu rozumí jen inteligentní část populace. Kromě toho tady neustále meleš o stádu, stádnosti., Tak mi řekni, proč jsi jako inteligent Krause nepochopil a naopak svého oblíbence hodil přes palubu a splynul s místním stádem prroude, já mám vynikající paměť.

prasulka
22. 2. 2015 • 17:02

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.