Moderátor Jan Kraus si nebere servítky: Je to ohromně dětské až debilní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátor Jan Kraus si nebere servítky: Je to ohromně dětské až debilní!

Jan Kraus
Jan Kraus (Aha! – Pátek, Machan, Souček, Přibyl)

Moderátor Jan Kraus (62) opět promluvil. Tentokrát přiznal, že s úžasem sleduje justiční zprávy. Co ho na nich tak fascinuje?

„Ať už je to kauza pana doktora Dbalého, to je famózní, nebo teď čerstvá Spolchemie. Mám při tom pocit určitého uspokojení, protože já už jsem si kdysi myslel, že na tyhle věci nedojde,“ vysvětlil Kraus a dodal, že to teda ale jsou kuriózní případy.

Kraus také naráží na kauzu korupce ve státním podniku Řízení leteckého provozu a podnikatele Pavla Chovančíka. „Pak je tam to zlato. To mě taky fascinuje, že nějaký senátor údajně investoval do zlata, ale za to zlato se údajně chtěl vykšeftovat nějakou pozici v nějaké firmě,“ vysvětlil divákům, co ho na případu zaujalo.

 Nejvíce se však moderátor pobavil u výpovědí svědků. „S tím zlatem u soudu vysvětluje, že ten politik chtěl investovat a ten, co mu to zprostředkoval, se sice nevyzná ani v politice ani ve zlatě, ale ty mince mu sehnal. Jaký, to neví, ale byly žlutý, tak mu je dal. Ten si je prohlíd a řekl, že jsou hezký. Ale jedno je na tom smutné, promiňte dámy a pánové, je to takový nechlapský. Jako něčím je to ohromně dětské až debilní,“ zhodnotil moderátor závěrem.

 

Přečtěte si
-bello-
2. 2. 2016 • 12:43

No jsou i justiční zprávy, z kterých je normální člověk zničený : Nagyová-Nečasová, stát. zástupkyně Vesecká, Čunek a vyšetřování kauzy Schwarzenbergem s tím, že pan tehdy ministr zahraničí korupci nenašel a stát tedy nechal být, kauza Krnáčová na Magistrátě teď a Bém na minulém, kaiuza knihovny Kaplického , kauza severu Čech, atd atd, je to beznaděj pro slušné lidi Na rozdíl od Krauze se tím nebavím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.