Nadávali mu do prasat! Reportér Pepa Klíma v šoku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nadávali mu do prasat! Reportér Pepa Klíma v šoku...

Klímu by nepoznala ani vlastní matka.
Klímu by nepoznala ani vlastní matka. (Foto Aha!: Ladislav Křivan, Zbyněk Maděryč, FTV Prima, TV Barrandov, ČT, ara)

Chtěl to zažít nejen na vlastní oči, ale i kůži! Josef Klíma (64) se převlékl za bezdomovce, aby okusil, zač je toho loket. „Dozvěděl jsem se, že jsem prase,“ svěřil deníku Aha! reportér.

Málo platné, šaty dělají člověka. Na pražské Florenci na autobusovém nádraží Klíma rychle poznal, jaký je život lidí bez střechy nad hlavou. „Lehl jsem si na lavičku a hned u mě byla ochranka. Bránil jsem se, že čekám na autobus, a řekli mi, že pro mě tam žádný nejede,“ popsal situaci reportér. „Muž z ochranky se mnou začal cloumat a nadával mi do prasat,“ dodal.

Nebylo mu prý vůbec dobře po těle. Pak se štábem svého pořadu Očima Josefa Klímy přešel na hlavní nádraží. Tam už to bylo trochu lepší. Policista Klímu zamaskovaného kapucí jen napomenul, aby na lavičce neležel, ale seděl. A odkráčel. „Přístup k bezdomovcům je rozdílný. Když jsem posledně pronikl do jejich komunity, zjistil jsem například, že lidé, kteří bydlí pod mostem na Štvanici, si chodí dobíjet mobily na místní obecní úřad,“ prozradil Klíma. Více uvidíte v úterý 29. září večer na Primě.



Přečtěte si
ellyane
26. 9. 2015 • 10:07

Dobrý den všem, měl by jste používat mozek, pan Klíma naopak upozorňuje na problémy bezdomovců a mimochodem, nikdy neříkej nikdy....

balcarova3
25. 9. 2015 • 19:11

takže za to může Klíma?! Za to že se může v dnešní době dostat člověk pod most? Inteligentní názor....

ubeklihor
25. 9. 2015 • 18:36

Klímo, že jsi prase vyžraný, to ví každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.