Vdova po Formanovi (†86) otevřeně přiznala: Tíží mě samota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova po Formanovi (†86) otevřeně přiznala: Tíží mě samota!

Miloš Forman (†86) podlehl loni v dubnu těžkému zápalu plic.
Miloš Forman (†86) podlehl loni v dubnu těžkému zápalu plic. (Foto: Pavel Machan, David Kundrát, Jindřich Starý, archiv M. Formana, Nguyen Phuong Thao, herminapress.cz, Facebook, ara)

S dvojčaty Andrewem a Jamesem si v Americe připomněla rok po smrti manžela a jejich otce, oscarového režiséra Miloše Formana (†86). Spisovatelka Martina Formanová (53) přitom přiznala, že ji od skonu jejího muže často trápí samota.

„Po smrti Miloše najednou v domě ve Warrenu nikdo není a cítím se sama! Synové samozřejmě občas přijedou, ale jinak jsou v New Yorku,“ svěřila spisovatelka. „Když se sjedou návštěvy, hned to na ranči ožije! Ale to je vždy jen na chvíli. Jakmile všichni odjedou, zase to na mě padne,“ dodala Formanová.


Ta momentálně podle informací Aha! dělá na nové knize, ve které chce shromáždit vzpomínky na svého muže. „Nikdy nemluvím předem o tom, na čem přesně pracuji,“ reagovala. „Každopádně můj život s Milošem by jistě na knihu vydal,“ dodala Martina potutelně.

V obklopení kamarádů
První výročí od smrti Miloše Formana, který loni 13. dubna podlehl po vleklých zdravotních problémech těžkému zápalu plic, si vdova Martina připomněla se svými syny a také několika kamarády. Společně zašli k Formanově hrobu ve Warrenu a pak na filmaře zavzpomínali na jeho ranči.

TOP 5 scén ve filmech Miloše Formana:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.