Zpěvačka Rihanna: Bude mít vlastní módní značku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Rihanna: Bude mít vlastní módní značku

Rihanna
Rihanna (profimedia.cz)

Hudební scénu si už barbadoská zpěvačka Rihanna (31) podmanit dokázala, teď to zkouší i na poli módy. A úspěšně! Francouzský výrobce luxusního zboží LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton se s ní totiž dohodl na vzniku nové módní značky.

Jmenovat se bude Fenty, což je odvozeno z jejího celého jména, které zní Robyn Rihanna Fentyová. Módní dům bude mít sídlo v Paříži a v jeho sortimentu naleznete oblečení, ale i obuv a doplňky navržené přímo Rihannou. O tom, že půjdou kousky na odbyt, není pochyb, jen na Instagramu ji sleduje kolem 70 milionů fanoušků, z nichž většina ji má za módní ikonu.

vlastní kolem 70 módních značek (mj. Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy), ale Rihanna je první ženou, která bude mít původní módní značku. Kromě toho jí patří i vlastní značka spodního prádla a LVMH podporuje její kosmetickou řadu Fenty Beauty.

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.