Proč Rihanna odmítla show při SuperBowlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč Rihanna odmítla show při SuperBowlu!

Rihanna chce svojí neúčástí upozornit na rasismus v USA.
Rihanna chce svojí neúčástí upozornit na rasismus v USA. (Foto pro Blesk – TV Nova)

Super Bowl neboli finále nejprestižnější ligy amerického fotbalu NFL je díky poločasovému zábavnému programu každoročně jednou z nejsledovanějších událostí v USA. Zpívat během přestávky, to je pro každého z umělců jeden z vrcholů kariéry. Proto všechny šokovalo, když zpěvačka Rihanna (31) odmítla nabídku být hvězdou únorové megashow!

Důvod? Chce tak podpořit hráče Colina Kaepernicka (31), který v srpnu 2016 chtěl poukázat na často bezdůvodné policejní brutality vůči černochům  a kampaň Black Lives Matters (I na na černých životech záleží) a tak se odmítl postavit při americké hymně. Vznikla z toho ohromná aféra, která skončila tím, že Kaepernick se z NFL vytratil.
„Co bych z vystoupení měla? Co by z toho měl můj lid? Nedokázala jsem se takhle prodat,“ sdělila Rihanna. „Nesouhlasím s tím, co se v Americe děje, a nechci tomu sloužit,“ dodala a zostra sepsula i prezidenta Trumpa (73). „Je to mentálně nejvíc postižený člověk v USA, když soudí lidi podle barvy pleti...“

Víte, že?
Super Bowl se uskuteční v Miami v neděli 2. února 2020, zdá se, že vystoupí Jennifer Lopezová či Shakira.

 Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.