Rihanna v šoku: Našla svůj malý klon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Rihanna v šoku: Našla svůj malý klon!

Holčičce jménem Ala vypadá jako klon zpěvačky!
Holčičce jménem Ala vypadá jako klon zpěvačky! (Foto Instagram.com, Profimedia.cz)

 Barbadoská pěnice Rihanna (31) už na Instagramu viděla leccos, a není proto snadné ji jen tak vyvést z míry. Holčičce jménem Ala se to ale povedlo – vypadá totiž jako její klon!

„Skoro mi vypadl telefon z ruky... Jak je tohle možné?“ reagovala na neuvěřitelnou podobu Rihanna a snímky Aly okamžitě sdílela na svém Instagramu, kde je už »olajkovalo« sedm milionů fanoušků. „Ty oči! Vypadá přesně jako tvoje mini verze,“ vzkazují jí.


Fotky roztomilé Aly už ale sdílely i další celebrity, mj. indická herečka Priyanka Čopraová (37) či australská topmodelka Miranda Kerrová (36). »Paf« zůstala i americká modelka Tyra Banksová (45), která už dívenku vidí jako svou nástupkyni a nejradši by s ní podepsala kontrakt.
Zkušenosti s focením už Ala má, propaguje totiž dětskou módu. Snímky přidává na Instagram její máma Bria Kayová, která už má díky ní 80 tisíc followerů. A jejich počet rychle roste!

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.