Dívčí válka Katy Perry s Taylor Swift: Usmíření?! Jen na pár hodin... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dívčí válka Katy Perry s Taylor Swift: Usmíření?! Jen na pár hodin...

Fotografie
Fotografie (internal)

Už už se zdálo, že konečně utichá nepřátelství mezi zpěvačkami Taylor Swift (28) a Katy Perry (33), zuřící šest let. Katy napsala Taylor omluvný dopis a ta jej zveřejnila na Instagramu se slovy: „Děkuju ti, Katy“. A to asi neměla dělat – hned si kvůli tomu vjely do vlasů znovu!

„Čau, stará kamarádko,“ lze vyčíst z fotky dopisu, respektive jeho kousku vykukujícího z obálky. „Docela jsem přemýšlela o našich nedorozuměních a rozmíškách,“ napsala Katy s tím, že je čas vyčistit vzduch.


A jak ta zlá krev vlastně začala? Taylor roku 2012 obvinila Katy, že jí přebrala tři tanečníky z turné. A pak už si jen na dálku vyměňovaly šťouchance a útoky, včetně nepříliš maskovaných textů svých písní. „Muselas mě zasáhnout, kde jsem slabá? Sůl v ráně, jako by ses mi smála,“ zpívala Taylor v singlu Bad Blood (Zlá krev). „Zrcadlo, zrcadlo, pověz, kdo je v zemi největší čubka?“ reagovala Katy písní Swish Swish. „Musí pochopit efekt příčiny a následku,“ vysvětlovala nepokrytě motivaci svého protiútoku Katy.


Každopádně Taylor zveřejněním jejího psaní opět řádně pohnula Katy žlučí. „Je z toho pěkně kyselá, protože takhle bez kontextu to vypadá, že za celou vyhrocenou situaci bere vinu výhradně na sebe. Což tak určitě není,“ svěřil zahraničním médiím člověk blízký starší ze zpěvaček.

Taylor Swift na červeném koberci, duben 2016:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.