Emma Smetana má z ostudy kabát: Podlý útok na zemřelou hvězdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Emma Smetana má z ostudy kabát: Podlý útok na zemřelou hvězdu

Emma Smetana
Emma Smetana (Lucie Robinson (archiv Mojí psychologie))

Kritické a hanlivé komentáře musela číst Emma Smetana (31) poté, co se pustila do zpěvačky Věry Bílé (†64) pouhý jeden den po její smrti. Smetana neudržela emoce na uzdě a o Bílé sdílela nelibý text, jenž mnohé šokoval.

Jakoukoli pietu nedokázala držet po smrti Věry Bílé, zpěvačka a moderátorka Emma Smetana. Ta má na romskou legendu podle zveřejněného textu mnoho negativních vzpomínek a nebála se je publikovat na veřejnosti. Bohužel si vybrala špatnou chvíli. Na Bílé nenechala nit suchou pouhý jeden den po jejím skonu a to se mnoha lidem nelíbilo.

 „...Věra byla podstatnou součástí mého dětství a dospívání. Tatínek ji dostal do desítek zemí, do těch nejprestižnějších sálů včetně Hollywood Bowlu, kde Beatles nahráli svou jedinou živou desku. Pracoval neunavně ve dne v noci, ve všech časových pásmech, všechny desky produkoval, odpromoval, rozeslal na všechny strany, všechny obepsal a obvolal. Lepšího manažera tady nikdy nikdo neměl. Jenže bohužel- tohle nezměrné úsilí opakovaně naráželo na zničující krátkozrakost, hloupost, nespolehlivost a lenost. Věra odmítla mnoho nabídek, které se neodmítají, protože někde jinde zrovna číhaly rychlejší peníze. Které pak všechny naházela do automatů. Odřekla několik klíčových, již domluvených a pro její kariéru absolutně zásadních příležitostí- třeba koncert ve Vatikánu pro papeže nebo koncert v Carnegie Hall (prostě nedorazila na letiště). Až nakonec musel tatínek odříct Věru.

Těch deset let se výrazně podepsalo na jeho zdraví a nervech. Strašně ho trápilo, že Věra Bílá&Kale byli jen krůček od toho, stát se megastars světového významu. Místo toho se úžasní hudebníci z Kale vrátili do továren a ke krumpáčům a Věra Bílá odchází na věčnost jako jedna z nejtalentovanějších bytostí, co tu kdy žily, ale současně jako jedna z nejtragičtějších. Děkuju za nádherné písničky, děkuju za legraci v dodávce na turné po Evropě, děkuju za barevné a roztančené dětství. Ale Věro, pokud jsi náhodou v nebi, pak tě moc prosím, za mým tatínkem už nechoď, ať může dál odpočívat v pokoji. Jdu si pustit a zazpívat Lakere Kale Bala, tu mám od tebe nejradši,“ napsala k fotografii na Instagramu zpěvačka, která i před zveřejněním příspěvku měla spoustu odpůrců.

Fanoušci jí naložili

„Ježíš proč to teď vytahujete, vždyť nedávno zemřela a vy tu píšete ať nechodí v nebi za vaším tatínkem, akorát chcete byt důležitá,“ napsal jeden z uživatelů a mnoho dalších se přidalo. „Absolutně nevhodné a nedůstojné, že jste si to jednoduše nemohla odpustit… Paní Emmo, že vám není stydno, vytahovat takové věci v den smrti, vy taky moc toho charakteru na rozdávání nemáte očividně někoho ani smrt neodradí od pošpinění… Pokud to bylo opravdu tak, jak píšete, chápu vaše rozpoložení. Ale takhle někoho soudit krátce po smrti... To je opravdu nemístné a neuctivé. A co je totálně bezpáteřní, označit někoho jako “vraha” svého otce, jako by ho snad zabila. Zamyslete se trochu předtím, než něco napíšete. Mně jste teď akorát pro smích,“ zněly další komentáře, které do teď visí Emmě na sociální síti.

 Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
7. 4. 2019 • 18:59

Bílá byla krajně nezodpovědná osoba, která zničila kariéru a celou existenci sobě i skupině Kale. Ti totiž pracovat chtěli. Vydělali by na tom všichni, oni i Smetana. Takhle měli všichni nulanula prd a v zahraničí z ostudy kabát. A ne že by si nemohli užívat a dopřávat sem tam nějaký ten hvězdný rozmar, jasně že jo. Romové žijí v Evropě už hezkých pár staletí, , teď se píše to 21.., tak by se konečně mohli přestat prezentovat jako nespoutané, romanticky žijící děti přírody, které se řídí vlastními zákony. Pro většinu Evropanů to neplatí, proč by zrovna oni měli být výjimkou?

josefvyskoc
7. 4. 2019 • 18:53

Dobry napad s tou sochou, a nebylo by to urcite ani moc drahy, stacilo by dovezt z lomu velky balvan a slozit ho jerabem pred radnici, udelat pametni desku a je hotovo!

majojo
7. 4. 2019 • 18:25

Ačkoli tuhle protekční zpovykanou děvenku nemusím, neřekla zas nic tak špatného - a ještě to řekla dost slušně, na to, co nebožka vyváděla. Malér je to, že potupila zástupkyni nedotknutelných. Aby se na nás nerozzlobili, měli bychom, jak navrhuje část komunity, postavit zesnulé sochu před radnicí.

defakto
7. 4. 2019 • 17:27

... přesně tak , starý Smetana (otec ES) plánoval na skupině Kale vydělat majland a nasmlouval jim vystoupení snad po celém světě . Ale V.Bílá tak jako jiní Romové nemají rádi když je někdo honí do práce a tak se na to vybodla i za cenu , že tolik nevydělala. Ale s tím měl její táta počítat a měl vědět jaké má tohleto etnikum vlastnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.