Borhyová (40) a Perkausová (24): Co mají společného? DRSNÉ SMLOUVY PLNÉ ZÁKAZŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová (40) a Perkausová (24): Co mají společného? DRSNÉ SMLOUVY PLNÉ ZÁKAZŮ

Eva dostala smlouvu konkurentky Borhyové.
Eva dostala smlouvu konkurentky Borhyové. (Foto Aha! – Ivan Štefko, Filip Matušinský, FTV Prima, Nova)

Jeden zákaz za druhým má ve smlouvě hvězda první třídy Lucie Borhyová (40) na Nově, a nově i Eva Perkausová (24) z Primy. Nesmí změnit barvu a délku vlasů, schvalují jim i akce, které by mohly moderovat.

Hvězda Perkausové, která už pět měsíců uvádí Zprávy, stoupá! A s tím jsou spojené i povinnosti. „S nástupem do hlavního zpravodajství pociťuju, že je víc pracovních nabídek, ale protože dělám Velké Zprávy a mám trošku jinou smlouvu, tak určitou práci musím odmítat, některé věci si zkrátka nemůžu dovolit. Musím si všechno nechávat schválit,“ přiznala deníku Aha! Eva, která má téměř stejně drsnou úmluvu jako její kolegyně na konkurenční televizi.

Riskantní záležitost

Borhyová dokonce měla zakázáno moderovat otevírání části dálnice. „Druhý den bych třeba ve zprávách hlásila, že se tam stala tragická nehoda... Ano, někdy narazím. Je to riskantní záležitost,“ prozradila Lucie, která nesmí ani experimentovat se svým vzhledem. „Veškeré změny image bych měla konzultovat. Každá dvojice má nějak působit a my s Reyem jsme taková odlišná kombinace, takže kdybych si chtěla ostříhat nebo obarvit vlasy, tak se musím zeptat,“ řekla Lucie v rozhovoru.

To samé zažívá i Eva. „Ráda bych změnila barvu vlasů, ale bohužel nemohu kvůli práci. I když si myslím, že tmavší barva by mi asi seděla víc,“ přiznala Perkausová s tím, že to není všechno. „Nesmím se příliš opálit. Hodně tmavá pokožka nevypadá na kameře dobře,“ vypočítávala dál.

Přísně tajné

Kolega Borhyové Rey Koranteng (44) před časem také prozradil, že nesmí s Lucií letět jedním letadlem, aby televize nepřišla při nehodě hned o dvě hvězdy. Co dalšího ještě nemohou, o tom obě televize mlčí. „K obsahu smluv moderátorů se zpravidla nevyjadřujeme,“ řekla před časem mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Lepší náhradnice

„Eva má být jakási Borhyová. Podobný typ ve zprávách zatím chyběl,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z televize, když Perkausová nahradila Gábinu Laškovou(28) po odchodu na mateřskou dovolenou. A s kolegou Romanem Šebrlem (43) si tak sedli, že Prima hledá nového parťáka k Laškové.

Neuvěřitelná podobnost

Lady z Novy

Věk: 40

Znamení: beran

Výška:163 cm

Barva vlasů: blond

Barva očí: modrá

Velikost prsou: 4

Konfekční velikost: S

Sexbomba z Primy

Věk: 24

Znamení: beran

Výška:166 cm

Barva vlasů: blond

Barva očí: modrá

Velikost prsou: 5

Konfekční velikost: S

 Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
7. 8. 2018 • 08:23

Nejspíš se jim to vyplatí. Já bych nemusela ani jednu. Těším se, až se vrátí Gábina L.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.