Jaromír Hanzlík: Příšerná potupa ve Varech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Hanzlík: Příšerná potupa ve Varech!

Jaromír Hanzlík jen zíral.
Jaromír Hanzlík jen zíral. (Foto Aha! – Martin Pekárek a reprofoto ČT/ Dobru, pravdě, kráse)

Karlovarský filmový festival už sice před týdny skončil, ale obrovská potupa českého herce i tak stojí za zmínku. Jaromír Hanzlík (70) získal ve Varech cenu za přínos české kinematografii, což ho samozřejmě dojalo, velké radování mu ale překazila nepříjemná situace před předáváním.

Těšně předtím než vkročil do sálu, kde si převzal úžasné ocenění a publikum ho málem dvakrát dojalo k slzám, zažil opravdu trapnou a nepříjemnou situaci. I když sklidil mnohem větší ovace než známý hollywoodský herec, mladý krasavec dostal přednost. Při vstupu do sálu Hanzlíka i s jeho přítelkyní nekompromisně odstrčila ochranka slavného Roberta Pattinsona (32).

Ten tak dostal před českou legendou přednost a nezbývalo jim nic jiného než zůstat stát před dveřmi jak dva solné sloupy. „Nestojí to za řeč,“ řekl Sedmičce bývalý partner Jany Brejchové. I když ochranka dala herci najevo, kdo je pro ně opravdová celebrita, diváci v sále později ukázali, že pro ně je Hanzlík jejich superstar, která si zaslouží obdiv.

 Jaromír Hanzlík zazpíval na křtu svého CD

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.