Slavnostní premiéra nové české komedie Léto s gentlemanem: Hanzlík trpěl trémou a bolestí zad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavnostní premiéra nové české komedie Léto s gentlemanem: Hanzlík trpěl trémou a bolestí zad!

Premiéra Léta s gentlemanem: Jaromír Hanzlík
Premiéra Léta s gentlemanem: Jaromír Hanzlík (Blesk:David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan/CZECH NEWS CENTER)

Měl stažený žaludek a ruku na kříži! Jaromír Hanzlík (70) protrpěl premiéru svého filmu Léto s gentlemanem. Je totiž nejen představitelem hlavní role, ale také jeho scenáristou a spoluproducentem. Kromě trémy ho navíc chytla záda! 

Měl to být jeho večer, ale moc si ho neužil. „Hrozně mě bolí záda. Snažím se nebýt v průvanu,“ postěžoval si deníku Aha! Hanzlík těsně před premiérovou projekcí v pražském kině Lucerna. A na důkaz svých slov se během rozhovoru nejednou chytil za kříž. „Nemyslím, že je to něco vážného, spíš to bude nachlazení. Snad záda brzy povolí...“ doufal gentleman.


Kromě bolesti ho provázela večerem i tréma, a to hned trojí! „Jsem nervózní jako herec, kterého zajímá jeho výkon. Jsem nervózní jako scenárista, protože scénář jsem napsal pro lidi a přeji si, aby se to líbilo. A největší nervozita přichází od toho, aby chodili na film diváci,“ svěřil se Hanzlík.


Nervozita z něho spadla až na večírku po premiéře, kde si dal pár piv. Nejvíc ho rozesmál Felix Slováček (75), který přišel v doprovodu své přítelkyně Lucie Gelemové (35). Premiéra filmu Léto s gentlemanem, který podle Hanzlíkových slov není pokračováním divácky úspěšné komedie Léto s kovbojem z roku 1976, se odehrála v předvečer svátku zamilovaných, takže si ji nenechaly ujít ani další zamilované páry. Z filmových protagonistů chyběla jen Lucie Vondráčková (38), která musela zůstat kvůli rozvodové válce s hokejistou Tomášem Plekancem (36) v Kanadě.

Noid & LounováSpojila je láska
Ještě před úvodní řečí se na pódiu objevili Václav Noid Bárta (38) a Olga Lounová (37) v odvážných rudých šatech s rozparkem. Nazpívali totiž spolu ústřední píseň k filmu Láska se nám může stát. „Sakra, jak ta píseň začíná?!“ hromoval Noid, když ji měli naživo zapět premiérovému publiku.

Adamovská & Štěpánek: My máme rádi... pivo!
Kavárna kina Lucerna se pomalu stává jejich pivnicí. Před čtrnácti dny tu Hanzlík s Petrem Štěpánkem (70) zapíjeli pivem premiéru romantické komedie Ženy v běhu, ve které hraje Zlata Adamovská (56). A teď herečtí manželé přišli na oplátku podpořit kamaráda Jaromíra. A pěnivý mok opět tekl proudem!

Tereza KostkováStrhaná jako borůvka
„Dneska jsem opravdu strhaná. Letím z jedné práce do druhé. Před hodinou jsem ještě měla mokrou hlavu a jen jsem se rychle oblékla a šla,“ svěřila deníku Aha! Tereza Kostková (42). V zavazovacích sexy šatech jí to přesto slušelo. Doprovod jí nedělal manžel, režisér Jakub Nvota (42), ale jedenáctiletý syn Toník.

Na video s Jaromírem Hanzlíkem se můžete podívat zde:




Přečtěte si
defakto
15. 2. 2019 • 09:44

... nikdo se raději nevyjádřil , jak se mu film líbil , asi jim bylo trapné říct otevřeně , že takovou hovadinu už dlouho nikdo nenatočil !

defakto
15. 2. 2019 • 09:44

... nikdo se raději nevyjádřil , jak se mu film líbil , asi jim bylo trapné říct otevřeně , že takovou hovadinu už dlouho nikdo nenatočil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.