Hanzlík řekl "NE": Kope si vlastní hrob? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hanzlík řekl "NE": Kope si vlastní hrob?

Jaromír Hanzlík
Jaromír Hanzlík (Profimedia.cz, archiv)

Poprvé v životě napsal filmový scénář. Jaromír Hanzlík (70) se představil v roli scénáristy ve filmu Léto s gentlemanem, který navazuje na volné pokračování legendární komedie Léto s kovbojem. Herec si si od filmu slibuje úspěch, avšak svým chováním a postojem k propagaci spíše filmu uškodil.

V roli režiséra volného pokračování filmu Léto s kovbojem se představil Jiří Adamec (70), který pomohl Hanzlíkovi získat potřebnou sumu, aby film mohl vzniknout. V případě Adamce se jedná o jeho první celovečerní film, který půjde do kin. „Sami jsme se s Jaromírem vzdali svých honorářů, kdyby peníze v rozpočtu chyběly. A dokonce jsme se zavázali, že v případě finanční krize peníze přineseme ze svých rodinných úspor,“ řekl Adamec v rozhovoru pro Aha!.

I když počáteční problém vyřešili, zanedlouho se objevil další. Aby na film přišli diváci, musí je někdo nalákat, a v tomto případě Hanzlík selhal. Místo toho, aby byl novinářům vděčný, že jeho projekt podporují, otočil se k nim zády. Po odpovědných osobách z produkce vzkázal, že nebude poskytovat žádné rozhovory.

„Nerozumím tomu, proč si mě zavolají, nalákají mě na debutový film pana Hanzlíka a jediný, kdo o tom nechce mluvit, je Hanzlík. Je to neprofesionální a absolutně nerozumím jeho myšlenkovým pochodům,“ postěžoval si týdeníku Sedmička novinář, jenž má v branži velmi dobrou pověst. „Když Hanzlík nedal rozhovor, má smůlu. Ten film budeme ignorovat,“ dodal novinář.

 Jaromír Hanzlík zazpíval na křtu svého CD:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
1. 12. 2018 • 23:24

Dobře dělá šmudlo. Co s novinářskou pakazi frajer pro tebe asi bude, protože něco umí zatímco ty ne měl jsi se více snažit

ivoadler
1. 12. 2018 • 17:15

Libovej frajer. Tím byl ostatně vždycky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.