Houslový virtuous Václav Hudeček: Dva muži v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Houslový virtuous Václav Hudeček: Dva muži v posteli!

Václav Hudeček
Václav Hudeček (Jiří Čada, David Kundrát, archiv)

To musel být šok! Známý houslový virtuous Václav Hudeček (66) se svěřil se svým peprným trapasem, který se mu stal v Teheránu, kde byl za účelem koncertního turné.

Po náročném koncertu a večeři v místní restauraci byl houslový virtuous myšlenkami pouze ve své posteli. Když vyrazil do svého pokoje, nestačil se divit. První, co ho zarazilo byly nezamčené dveře, vstoupil tedy dovnitř i s klíčem v ruce a byl nemile překvapen.

Všude kolem panoval značný nepořádek. Na zemi se povalovaly různé kousky oblečení, na koberci vedle skříně stála cizí kabela. Muzikant byl v šoku a první, co ho v dané situaci napadlo, že v jeho apartmá byli zloději! „Další šok jsem zažil, když jsem pootevřenými dveřmi pohlédl na postel ložnice. Byla neuvěřitelně zmuchlaná a na půl rozestlaná,“ řekl Hudeček týdeníku Sedmička s tím, že se na místo činu po chvíli vrátil i s hotelovým detektivem.

Avšak ten největší šok měl teprve přijít. V okamžiku, kdy se Hudeček chystal s detektivem sepisovat případné škody, všimli si něco zvláštního. „Pokrývka na zmuchlaném lůžku se náhle pohnula a v posteli spokojeně oddychovali dva neznámí chlapíci, které jsem předtím vůbec nezaznamenal,“ řekl týdeníku Sedmička Hudeček.

To bylo však na Hudečka příliš, zmateně vycouval z hotelového pokoje a s hlubokým výdechem se opřel o dveře výtahu. Nemohl uvěřit tomu, co právě viděl. Přivřel oči a náhle sebou trhl. Jak už to v takových případech někdy bývá, vysvětlení přišlo samo. Houslista si totiž důsledkem unavenosti spletl pokoje, chvíli nevěřícně hleděl na číslici na dveřích a pak v rychlosti seběhl o patro níž a tam již v klidu odemkl svůj pokoj. Záhadě s chlapíky se tedy může naštěstí už pouze smát.

 

virtuos 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.