Artur Štaidl při odjezdu z Varů: Pronásleduje ho stín Ivety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Artur Štaidl při odjezdu z Varů: Pronásleduje ho stín Ivety!

Artur se na festivalu ochotně fotil s fanoušky...
Artur se na festivalu ochotně fotil s fanoušky...  (Foto: Herminapress.cz)

Pozornosti neunikne! Tajný odjezd z filmového festivalu synovi Ivety Bartošové (†48) nevyšel. Jakmile Artur Štaidl (17) vytáhl paty z hotelu, okamžitě byl v obležení fanoušků.

O tom, že Artur Štaidl to po smrti své matky Ivety Bartošové nebude mít na veřejnosti jednoduché, se mohl přesvědčit při svém odjezdu z Karlových Varů, kde doprovázel své bratry Jana Štaidla (38) a Jiřího Štaidla (39), který už 15 let pracuje jako právník festivalu.

Při nakládání kufrů do auta ho před hotelem zastavovali kolemjdoucí s požadavkem o společné foto. Zřejmě si vzal příklad ze své slavné matky a otce Ladislava Štaidla (69) a bez mrknutí oka jim vyhověl. Ochotně se s každým vyfotil.



Přečtěte si
mpads
15. 7. 2014 • 16:04

Aby to s tvým přáním neskončilo u tebe. Lidumil zrovna nejsi. Přej a bude ti přáno.

mpads
15. 7. 2014 • 16:00

mpads
15. 7. 2014 • 14:30

Ty jsi zdědil co? Duševní ubohost se navážet do lidí a věřit překrouceným lžím z bulváru?-Starší příspěvek z parku, než byl oficiální datum-. Tihle, jako ty jedině k odstřelu, jako škodné s předstihem, aby řetězově neškodili. ÚSUDEK mají totiž jen k záporu, cokoli komentovat. Jaká je tvoje ubohost a demence se vyjadřovat bez chování a urážet kohokoli a cokoli. Určitě se cítíš líp, nulo. Hlavně , ty to máš před svým prahem v pořádku . Jsi srab a internet je pro tebe vybíjení frustrace a srabáctví na lidech. Možná i závist. Proč myslíš, že to Goebels s propagací měl jednoduché za války? Lidé věřili nesmyslům a plodila se nenávist z nevzdělanosti řešit krize, místo pomáhat si navzájem. Jsi vzdělán? Pokud ano, tak se jinak vyjadřuj se společenským chováním a lidskou důstojností. Přísloví:Nesuď, jinak budeš sám souzen. Přej a bude ti přáno. Miluj a budeš milován. Jinak jsi mimo chápání normálních lidí. Psychika není co se dědí, ale získává během života a to platí i o chlastu. Záleží na prosředí v dětství a později, jako pravidlo, nebo odstrašující do života. Nemá to s geny co dělat. Jinak by dítě chlastalo ve dvou letech.

anezat
15. 7. 2014 • 11:26

Docela tu žasnu nad některými příspěvky. Kluk brzy okoukal, že usmívat se a přetvařovat do bulváru je potřeba. Když někdo v úsměvu vycení zuby, nemusí to přece vůbec znamenat, že je veselý, A když jel jen tam a hned druhý den zpět, to se měl hned druhý den převléknout jako Nána Verešová-Krávopichová?

oltec
15. 7. 2014 • 07:41

hejhej souhlasím s tebou ropuchaninka je zmetek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.