Lstivý Rychtář: Počkal si na Artura a na ulici se ho nechutně zmocnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lstivý Rychtář: Počkal si na Artura a na ulici se ho nechutně zmocnil!

Rychtář využil situace a vrhl se na Artura. Ten zůstal překvapeně stát.
Rychtář využil situace a vrhl se na Artura. Ten zůstal překvapeně stát. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan)

Ten chlap snad ztratil poslední zbytky rozumu. To, co Josef Rychtář předvedl ve čtvrtek krátce po poledni, je už vážně do nebe volající. Podařilo se mu totiž lstí setkat s Arturem Štaidlem (který se mu pečlivě od smrti matky vyhýbal) a před televizní kamerou sehrát velmi podivnou divadelní hru…

Celá zápletka je víc než šílená. Rychtář se dnes vydal do Uhříněvsi k vile, kde žil s Ivetou Bartošovou (†48) a odkud ho Ladislav Štaidl před pár týdny vypoklonkoval. Tam se chystal na rozhovor pro jednu televizi, když jako »náhodou« uviděl, že je v domě pootevřené jedno z oken. Jako příkladný občan neváhal a žhavil linku 158. Muži zákona byli na místě během několika minut, ale do domu nevkročili, protože neměli klíče. Ty už Josef Rychtář dávno nemá, protože Ladislav Štaidl vyměnil zámky, což sekuriťák z Říčan zjistil, když se pokusil i po svém odchodu u Uhříněvsi později do Ivetina domu dostat.

Na místo tak musel dorazit taxíkem Artur, který klíče má. Sice mu to asi nebylo po chuti, na druhou stranu se ale alespoň na chvilku ulil ze školy. Ivetin syn pustil do domu policii, která záhy zjistila, že se nic nestalo a dům je v pořádku, prý jen někdo zapomněl zapnout alarm (tvrdil Josef). Pro Rychtáře se nicméně naskytla parádní příležitost sehrát scénku na téma návrat ztraceného syna, případně dojemné setkání syna s otcem.

Když totiž Artur skončil s policií, vrhnul se na něj Rychtář jako vosa na středně nahnilé jablko. Začal ronit slzy, podal mu ruku a přehnaně ho začal objímat, zatímco mladý Štaidl dal ruce před sebe tak, aby byl tělesný kontakt co nejmenší. Očividně mu to nebylo příjemné a až snímky, které si můžete prohlédnout v galerii tohoto článku, uvidí jeho táta, zřejmě už se bez ochranky nevydá ani do školy.

Artur nicméně ze slušnosti vydržel a Josefa neodstrčil, byť by na to měl podle všeho právo. Nelze totiž zapomenout na to, že Josef jeho mámu pohřbil s trapnou estrádou a bez přítomnosti rodiny. Zatímco Artur mlčel, Rychtář hysterický vzlykal a vykřikoval: „Budu tu vždycky pro tebe!“ Jenže mladý Štaidl skočil do taxíku a beze slova odjel, nedbaje dotazů novinářů. To Josef hrdě vypjal hruď a řekl Blesku své prohlášení: „Doufám, že za nějaký čas na tom budeme s Arturem tak dobře, že si budeme moci popovídat. Bude mít jistě spoustu otázek, na které bude chtít znát odpověď. Já tu vždy budu, abych mu pomohl.“



Přečtěte si
oltec
19. 9. 2014 • 20:31

hejhej
19. 9. 2014 • 18:20

A s jakými debilitami o Rychtářovi - s Rychtářem příjdou redaktoři bulváru zítra?? Čím nás na netu oblaží s tou smradlavou Rychtářovskou tlamou?? Opět se dovíme lži v podání primitiva a násilnického hulváta.

mpads
19. 9. 2014 • 17:22

xcarodejka Je spoluvinný na ničení zdraví Ivety a tím ovlivnil její psychiku k sebevraždě. Tahal jí z odborného léčení a manipuloval, aby sama věřila, že se bez léčení obejde a Rychtář bude tým lékařem. Rychtář se dopustil zločinu už tím, že jí dával nebezpečné léky bez povolení lékaře a dávek, které u člověka vzbuzují závislost a ničení jater a mozku. Nepřímá vražda. Ve světě se upouští od chemických léků na úzkost(kvůli závislosti a druhotných příznaků a sebevraždám ) a dávají se přírodní léky NA ZVYŠENÍ SEROTONINU V MOZKU. Úzkost a deprese vzniká nedostatkem serotoninu v mozku a člověk nepotřebuje důvod, aby spáchal sebevraždu a může jednat zkratově. Taky nemůže spát a závislost na prášcích vzrůstá. Rychtář by byl vrahem, kdyby Iveta to neudělala sama sobě.

hejhej
19. 9. 2014 • 13:35

lambrika: Snad pan Štaidl nebo jeho syn právník zakročí, aby se ta šaškárna nevysílala. Hovado Rychtář nadává svému vlastnímu synovi do ***ů, přeje mu, aby chcípl jako pes a před TV kamerami objímá cizího kuka, kterému je to, jak je vidět krajně nepříjemné. Je to taky vina komerčních televizí, chovají se mnohdy jako hyeny a stejně, jako Rychtář parazitují na smrti Ivety. Bylo by dobré, kdyby se našel anonymní člověk a rozbil Rychtářovi tu odpornou, smradlavou tlamu.

lambrika
19. 9. 2014 • 11:24

něco tak nechutného co vdovec roku předvádí nemůže napadnout normálního člověka - hnus !!! nechápu, která TV by chtěla ještě natáčet před domem Ivety , to už rovnou mohli jet do Rožnova, kde se narodila , nebo před dům, kde bydlela se Sepéšim , taky před dům kde bydlel s rodiči vdovec atd..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.