Rychtář dostal »facku«! To, co mu vzkázal Artur, ho bude zatraceně mrzet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychtář dostal »facku«! To, co mu vzkázal Artur, ho bude zatraceně mrzet!

Artur Štaidl jako Rychtářův svěděk? To se Josef šeredně přepočítal.
Artur Štaidl jako Rychtářův svěděk? To se Josef šeredně přepočítal. (Aha! - Marek Pátek, Martin Hykl)

Uhodnete, jak se říká člověku zoufale toužícím po mediálním zájmu? Nápověda: ve středověku se tak označovala osoba, které dnes říkáme starosta. Ano, je to RYCHTÁŘ! Tenhle chlapík, který se zviditelnil díky tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48), na svou posedlost podle všeho brzy doplatí. Když totiž osočil Jiřího Pomeje, že Ivetu okradl, oháněl se svědkem Arturem Štaidlem. Jenže…

Artur rozhodně nehodlá ve sporu, který Rychtář vyvolal svým útokem na Pomejeho během placeného rozhovoru v TV Barrandov, nijak účinkovat. Nemluvě o tom, že jeho táta Ladislav má dost rozumu na to, aby svého syna od nechutných šaškáren z dílny říčanské mlátičky držel dál. „Artur se rozhodně nebude vyjadřovat. Absolutně k ničemu,“ řekl Blesku nekompromisně Štaidl starší, který už tradičně hovoří za svého syna, kterého bedlivě chrání.

Je k podivu, že se Rychtář, který jindy umí se svými výroky pro média manipulovat velmi obratně, tak hloupě přepočítal. V televizi totiž pronesl tuto větu: „Vím, že je to velmi vážné nařčení, ale je na to i svědek. Je to syn Artur.“ A už tehdy mu muselo být jasné, že tenhle svědek mu rozhodně nepomůže, protože vztahy s oběma Štaidly nemá Josef zrovna ideální. Respektive nemá žádné, protože vše už drahnou dobu vyřizují právní zástupci Ladislava Štaidla.

S právním zástupcem Jiřího Pomeje se pro změnu Rychtář velmi brzy seznámí. Pomeje si totiž nechce nařčení nechat líbit a povolal do boje renomovaného advokáta Josefa Lžičaře. „Ani na chvilku neuvažuji o tom, že by něco takového mohl Artur říct, protože je to lež,“ řekl Pomeje, který hodlá upovídaného Rychtáře znemožnit, případně připravit o zbytek peněz, které vdovci zbyly…



Přečtěte si
jakeline
9. 3. 2015 • 05:36

Rychtář se zaprodal mediím aby vytřískal z těch jeho skandálů co nejvíc peněz )

jahoda3
20. 9. 2014 • 20:10

hejhej
19. 9. 2014 • 22:03

poesie: Rychtář není člověk , ale zrůda, chodící po dvou. Ivetu dohnal k sebevraždě a teď se snaží o Artura, ale má smůlu, Artur , na rozdíl od primitivní blba Rychtáře je chytrý a inteligentní a nedá se zlomit hulvátem a násilníkem. Velký podíl na tom, že se o hovadu Rychtářovi píše mají stejné hyeny jak je Rychtář, redaktoři bulváru .

prasulka
19. 9. 2014 • 01:43

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.