Teď Rychtář vězení neunikne: Tohle už Pomeje neustál a rozhodl se vdovce zničit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Teď Rychtář vězení neunikne: Tohle už Pomeje neustál a rozhodl se vdovce zničit!

Josef Rychtář už za mřížemi jednou byl. Teď téměř jistě spravedlnosti neunikne a posedí si znovu!
Josef Rychtář už za mřížemi jednou byl. Teď téměř jistě spravedlnosti neunikne a posedí si znovu! (Pavel Machan, Marek Pátek, / Paparazzi)

O svém manželství s Ivetou Bartošovou (†48) mluvil Jiří Pomeje (49) velmi rezervovaně a od její smrti se k tragédii odmítl mediálně vyjadřovat. To dodržel až do té chvíle, kdy se do něj v TV Barrandov navezl Josef Rychtář, když za dvacet tisíc vyprávěl historky o soužití s Ivetou. Jenže koluzubý šedivák z Říčan si tentokrát opravdu neviděl do pusy a to šeredně odskáče!

Josef Rychtář to má spočítané od chvíle, kdy obvinil Jiřího Pomeje z krádeže tři čtvrtě milionu své exmanželce Bartošové. To herece a producenta nadzvedlo ze židle, ačkoli je dosud na zahraniční dovolené. "Tohle už pan Rychtář opravdu přehnal! Udělal ze mě zloděje! To mě uráží a poškozuje jak v profesním, tak osobním životě. Dlouho jsem to zvažoval a nakonec se rozhodl, že ho zažaluju. Tohle si nemohu nechat líbit," svěřil Blesku rozčilený Pomeje.


Nejde jen o sprostou urážku, ale Pomeje, který ve svém novém vztahu seká latinu, velmi dbá na svou dobrou pověst. Aby byl očištěn, hodlá si najmout ten největší právnický kalibr. A to by bylo, aby Rychtář nesplakal nad výsledkem. "Rád bych, aby mě zastupoval pan doktor Josef Lžičař. Až se vrátím, okamžitě mu zavolám a poprosím ho o to," slibuje Pomeje. Lžičař má již s okolím Bartošové zkušenosti, když zastupoval Ladislava Štaidla (69) ve sporu o opatrovnictví Artura (17). "Já jsem si jist, že vyhraju!," prohlašuje Jiří Pomeje a je to nanejvýš pravděpodobné.
Přitom peníze Pomeje získával od přítele a podnikatele Pavla Páska (46), který pár v krizi podporoval. "Pan Rychtář se chce jenom zviditelňovat, proto si vymýšlí nesmysly. A čestné slovo, já nikomu nikdy nic nevzal, natožpak Ivetě! Té jsem prostřednictvím kamaráda jenom dával," potvrzuje herec. A své k tomu řekl i Pásek: "Já už si ani nepamatuju, kolik peněz do Ivety zahučelo. Měla hypotéku na dům, leasing na auto, nebylo to zrovna málo. A i když se potom rozvedli, půjčil jsem jí 800 tisíc. Nakonec, když jsem ji chudinku viděl, tak jsem jí dluh odpustil..."
Rychtář samozřejmě musel na nejnovější vývoj situace reagovat: "Pan Pomeje si může klidně podat deset trestních oznámení, já si za tím, co jsem řekl, stojím. A mám na to svědky." Jenže to vypadá jen na další velkohubé výstřely do tmy. Rychtář se dovolává svědectví Artura, který pravděpodobně o ničem takové svědčit nehodlá a muži, který je podle mnohých spoluzodpovědný za smrt jeho matky, ulehčovat situaci nebude. K dosud nashromážděným obviněním, která má soud proti Rychtářovi rozhodnout, přijde i další. Bylo by s podivem, kdyby vdovec nešel sedět!

Přečtěte si
20tina12
28. 5. 2015 • 22:35

Děláte jak kdyby žil s vámi

evicka55
13. 9. 2014 • 07:53

Jak dlouho se budeme tím darebákem Rychtářem ještě zabývat? Copak se ta voda na tu svini ještě nezačala vařit?Zavřít a nechat ho za katrem.Tečka

illis
12. 9. 2014 • 19:09

kiwi65 A na určitá prasata by se mohla ta voda vařit rychleji, Rychtáře nevyjímaje. Také doufám ve spravedlivé potrestání, ať je mu naloženo vrchovatě to, co mu patří . Debilovi .

illis
12. 9. 2014 • 19:04

hejhej To bude pořádná oslava, až půjde Rychtář tam, kam patří . Škoda, že tam nebyl posledních 5 let, tak by se alespoň nedostal k Ivetě. Budižkničemu jeden Rychtářskej a neřád .

hejhej
12. 9. 2014 • 14:21

ivoadler: Budeme slavit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.