Opilý Rychtář vzbuzuje hrůzu: Jenže teď bude muset rychle vystřízlivět...Vdovce čeká další stěhování?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opilý Rychtář vzbuzuje hrůzu: Jenže teď bude muset rychle vystřízlivět...Vdovce čeká další stěhování?!

Vdovec se v říčanském domě chová, jakoby se nechumelilo a ztrpčuje život exanželce.
Vdovec se v říčanském domě chová, jakoby se nechumelilo a ztrpčuje život exanželce. (Foto Aha! – Kristýna Léblová, Jiří Pitrof, ara)

Rychtářův pobyt v říčanském domě, který patří z větší části jeho bývalé ženě Darině, se možná chýlí ke konci.  Neuplynulo ani čtrnáct dní od chvíle, kdy se vdovec neurvale nakvartýroval tam, odkud před třemi lety poblázněný utekl od rodiny, ale jeho exmanželka ho už má plné zuby. Rozhodla se proto jednat.

Zahradní veselice, kde teče pivo z plastových lahví proudem a z reproduktorů vyhrávají hity Ivety Bartošové (†48), musejí přestat. To si evidentně usmyslela Darina Nová, která sedí uzamčená ve svém pokoji a musí snášet Rychtářovy dámské návštěvy a "pietní" večírky, které pořádá se svými kumpány. Zasahovat sama nechce, protože má z agresivní společnosti obavy. Proto chce požádat soud o majetkové vypořádání, ke kterému i přes její předchozí snahu nedošlo.


"Vilu prodávat nechce, ale chce v domě po rodičích fungovat tak, na co má nárok. Rychtářovi je všechno jedno, a dokud se nestane, že bude stanoveno, co čí je, tak tam bude raději žít v izolaci. Má z něj strach, hlavně když je opilý," prozradil zdroj Šípu a podivuje se Rychtářovým manýrům: "Josef si tam tahá ty své kamarády a kamarádky. Je mu úplně jedno, že tam nežije sám. Navíc se vrátil po třech letech a jeho návrat rozhodně nebyl pokorný, jak by se slušelo."
Pokud by k majetkovému vypořádání došlo, čeká vdovce určitě další stěhování. Z celého říčanského domu má vlastnit pouze jednu šestinu, tak by neměl být problém nevítaného nájemníka vypudit. Pokud se záležitosti ujme příčetný soudce. Paní Nová totiž situací značně trpí. "Darina je z toho hodně špatná. Rychtář si tam dělá co chce, a ty večírky, při kterých vyhrává písničky Ivety, lezou už snad všem sousedům krkem," tvrdí jmenovaný zdroj.

Přečtěte si
mekanik
10. 9. 2014 • 17:52

nechapu ja muze mit nekdo strach z takoveho ozraleho fuckermuthera.

hejhej
9. 9. 2014 • 13:47

borka30: Taky čekám, když informuje s každým nesmyslem bulvár, že zveřejní místo a datum vykonávání veřejně prospěšných prací . Už se těším, budu věrný divák

borka30
9. 9. 2014 • 11:07

Nikde nepíši jestli si odpracoval ty veřejně prospěšné práce?

setroseuros
9. 9. 2014 • 10:37

to si s nim opravdu nikdo neumi poradit? Koho ma ten chlap za sebou?

setroseuros
9. 9. 2014 • 10:37

to si s nim opravdu nikdo neumi poradit? Koho ma ten chlap za sebou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.