Říčanský teror začíná! Rychtář dusí exmanželku Darinu: Okradla jsi mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Říčanský teror začíná! Rychtář dusí exmanželku Darinu: Okradla jsi mě!

Darina Nová v roce 2012 dostala od Rychtáře nakládačku.
Darina Nová v roce 2012 dostala od Rychtáře nakládačku. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

První problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Vdovec Rychtář po vyhazovu z vily v Uhříněvsi přitáhl do bývalého bydliště, které po nevěře s Ivetou Bartošovou (†48) opustil. Bývalá manželka Darina se právem obávala návratu muže, který jí v minulosti nejednou bez milosti namlátil. A nyní to začíná nanovo!

Dům hrůzy
V říčanském domě vládne příšerně stísněná atmosféra, která naznačuje, že k dalšímu neštěstí nemusí být daleko. Podle informací magazínu Šíp se Rychtář nastěhoval přímo do domu, i když měl mít původně vyhrazený jen zahradní domek, ve kterém sídlí jeho firma. Paní Nová, která si jistě nepředstavovala, že bude dožívat pod jednou střechou s psychicky narušeným exmanželem, sedí prý zamčená ve své ložnici a bojí se vycházet. "Zavírá se tam, nevychází a jen na počítači komunikuje s těmi lidmi, kteří psali na facebookové antistránky Ivety," potvrdil vdovec. Vdovec obsadil pohodlnější obývák, který taktéž zamyká, zřejmě pro přítomnost urny.


Rychtář si našel záminku
Kromě probíhajícího soudního sporu kvůli brutálnímu napadení paní Nové nepříčetným Rychtářem, došlo mezi exmanžely k dalšímu konfliktu. Tentokrát jde o peníze, které inkasovala Nová jako přeplatek za energie. Má jít přibližně o 13 tisíc korun! "Darina mi to nedala a přitom to byly moje peníze. I když jsem odešel k Ivetě, veškerou režii na dům v Říčanech jsem hradil já a tohle tak bylo z mých přeplatků," tvrdí Rychtář, který je na peníze zatížený. Trestní oznámení ale podávat nechce, s bývalkou jako s člověkem prý nadobro skoncoval. V kontextu s nedávnými výhrůžkami smrtí to zní jako děsivý ortel.
Čekání na další tragédii
Darina Nová nese svou "popularitu" velmi těžce a na dotaz novinářů, jak to s údajnými Rychtářovými penězi je, reagovala rezervovaně: "Tu sumu jsem použila na zaplacení úvěru na Josefovo jméno. A nezlobte se, já se o panu Rychtářovi nechci bavit. A o vztazích v rodině už vůbec ne. Nepotřebuji se zviditelňovat." Tedy pravý opak tendencí, které má její bývalý choť. To, že samotný stav věci zavání domácím násilím je jisté. Podle zákona je vše v pořádku, psychick7 teror se nepočítá. Čeká se, až dojde na nejhorší?



Přečtěte si
citsvet
4. 9. 2014 • 21:48

Rychtář je psychopat,závislý na týrání s despotickým jednáním.Nemocná Ivetka napsala,,Omlouvám se vám,ale už nemám sílu".Darina,je oproti Ivetce silnější,neboť nemocí netrpí,jako Ivetka.To neznámená,že je na tom lepší,pouze se tyranem naučila žít pro děti.Naše spravedlnost by si měla vzít vzor z článku,jak řeší šikanu v Británii v podání ministrině vnitra Theresy Mayové,,Brutální realitu zastrašování" manželek či manželů hodnotí Británie jako trestný čin a má být za to vězení.V našem státě je zločin velmi jemně trestán a proto u nás kriminalita má stoupající tendeci.Je to varování,že není u nás něco v pořádku.Měli by si to vzít ve vládě víc na zřetel,jak cokoliv jiného,než ten stav už neudrží.U nás začíná být vraždění na denním pořádku.Rychtář by z toho vyšel zase bez vinny,neboť by Darinu nezabil rukama a to ve stejném smyslu jako Ivetku.

lambrika
4. 9. 2014 • 19:49

Sem napište Váš názor

lambrika
4. 9. 2014 • 19:49

a co toho nakecal vdovec roku , to by vydalo na tlustou knihu co slovo, to lež

hejhej
4. 9. 2014 • 19:47

erene: P.Darina není primitivní jako Rychtář, aby hulváta a násilníka vzala zpět.

hejhej
4. 9. 2014 • 19:45

O co toku kreténovi Rychtářovi jde? Proč takové záležitostí cpe blbeček do bulváru? Myslí si, že tyrana a násilníka bude někdo litovat mimo pár cirkusáků a duševních chudáků.??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.