Rychtář po dalším útoku na svou »ex« Darinu: Trestní oznámení na ženu a syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtář po dalším útoku na svou »ex« Darinu: Trestní oznámení na ženu a syna!

Kdo lže? Rychtář tvrdí, že jeho exmanželka a syn.
Kdo lže? Rychtář tvrdí, že jeho exmanželka a syn. (Foto Aha! – Pavel Machan, Jiří Pitrof, Marek Pátek)

Tohle už je hodně drsný rodinný boj! Vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (56) o víkendu oznámil, že podal trestní oznámení na exmanželku Darinu (56) a staršího syna Josefa (29).

„Věřte, že mi není příjemné udávat vlastní rodinu, ale co jiného mi zbývá,“ řekl serveru extra.cz naštvaný Rychtář. To, že se před několika dny snažil v Říčanech dobývat do pokoje své bývalé ženy, je totiž podle něj lež. Policie přitom potvrdila, že takový případ vyšetřuje. Na místě údajného incidentu měl dokonce Rychtář zanechat jistý dopis. A mohly by existovat i další důkazy, po kterých právě deník Aha! pátrá.


Mezitím Rychtářův syn Pepa spřádá další plány. „Připravuje se na to, že podá taktéž trestní oznámení na svého otce za špinění v médiích. Začíná to velmi těžce nést,“ prozradil Aha! zdroj z okolí Rychtářových. Vyhrožuje prý i Šimkovi!

Josef Rychtář údajně vyhrožuje také zpěváku Jarku Šimkovi (40). Ten nechal vydat poslední desku jeho tragicky zesnulé ženy nazvanou Iveta Naposledy. „Od jistého pána mi chodí zvláštní esemesky, na tu poslední musím reagovat podáním trestního oznámení. Tohle je část zprávy, kterou jsem dostal: „Jedno ti závěrem povím a nezapomeň, najdu si tě, kdy to budeš nejméně čekat,“ zveřejnil na Facebooku Šimek.



Přečtěte si
hejhej
28. 7. 2014 • 13:04

Konečně je jedno tr.oznámení na násilníka Rycháře starého a jeho stejně násilnického syna ušáka uzavřeno nevyšším soudem. Násilnický hulvát st.80 a ušák 60 hodin prospěšných prací. Budeme se chodit na násiníky dívat, jak uklízí chodníky

janapi
28. 7. 2014 • 10:40

Rychtář se spletl - nepodává trestní oznámení, ale návrh do PS-aby 29. každého měsíce byl stanoven jako den smutku...všichni vyvěsit černé prapory a chodit ten den také ve smutečním!

hejhej
28. 7. 2014 • 10:35

kubajakub: Posílání hloupých a sprostých SMS zpráv je velký koníček primitivního hulváta. A na zítřek se můžeme těšit, resp.na středu. Fotografové v pohotovosti, bulvár rovněž a bude se fotit a natáčet - 3.měsíce od sebevraždy Ivety. Rychtář se smutečním šklebem u urny, s urnou v ruce, na kolejích v kleče, na kolejích ve stoje, u prázdného hrobu v kleče, ve stoje Jsme šťastní, že nemáme v rodině ani v okruhu svých známých primitivního násilníka hulváta jako je Rychtář.

kubajakub
28. 7. 2014 • 09:48

To ano, co ten ohyzdný špinavý primitiv si dovoluje, to je k nevíře. V podmínce dál řádí, vyhrožuje jak na běžícím pásu všem včetně soudkyně, mmch kdy odpracuje těch kdovíkolik hodn veřejně prospěšných prací, co napařili jemu i tomu dementnímu netahavému synkovi? Měl by ho někdo fakt ubít k smrti, hnusoida.

marie60
28. 7. 2014 • 09:16

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.