Poplach v Uhříněvsi: Po návštěvě hřbitova si labilní Rychtář stoupl do cesty vlaku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poplach v Uhříněvsi: Po návštěvě hřbitova si labilní Rychtář stoupl do cesty vlaku!

Josef Rychtář znovu zaměstnal policii, která je jistě ráda, že týden co týden nahání labilního vdovce po kolejích.
Josef Rychtář znovu zaměstnal policii, která je jistě ráda, že týden co týden nahání labilního vdovce po kolejích. (Aha! - Marek Pátek, Jiří Pitrof)

Dnes před polednem to byly přesně tři měsíce, co zpěvačka Iveta Bartošová (†48), nadopovaná prášky a alkoholem, spáchala sebevraždu na železniční trati v Uhříněvsi. Psychicky labilní Josef Rychtář (56) dnes také zamířil na koleje.

Josef Rychtář měl od rána hodně napilno. Zastavil se v Říčanech, kde bydlí jeho exmanželka, kterou v SMS zprávách nazývá krávou, pak zaskočil do oblíbeného květinářství koupit dvě kytice a dvě svíčky. Část svého nákupu nechal na hrobě zesnulé manželky na hřbitově v Říčanech a pak se vydal zpátky do Uhříněvsi, kde bez dlouhého přemýšlení vstoupil do kolejiště…

To, že jde opět do míst, kde nemá co dělat a kde ho už opakovaně naháněla policie, však někdo viděl, protože obratem zavolal městkou policii. Než muži v uniformách přijeli, Josef se dostal k místu, kde vyhasl život jeho ženy. U kříže, který tam postavil někdo jiný než on, chvilku dumal, následně k němu zaklekl, položil kytici a zapálil svíčku. Pak vstoupil přesně na místo, kde byly nalezeny ostatky těla Ivety Bartošové v děsivém stavu.

Rychtář drahnou chvíli stál na kolejích a tiše vyčkával, až si přítomní fotografové (dá se předpokládat, že právě někdo z nich upozornil policii) udělají dostatek snímků, ke kterým bude později vydávat uslzená vyjádření. V tu chvíli už nicméně po kolejích mířila za vdovcem hlídka městské policie. Před tou Rychtář rychle zmizel.

Dá se očekávat, že Uhříněves dnes zažije velmi perný večer a noc, policie musí být v pohotovosti. Sotva se dá předpokládat, že poskakováním na kolejích dnešní vzpomínání Rychtáře končí. Opravdu není na čase, aby se vdovec srovnal v útulném pokojíčku v pražských Bohnicích, než se stane něco zlého?





Přečtěte si
danyka
2. 8. 2014 • 20:43

tak tak, to je pravda, na své první manželce dokázal, co je zač.

danyka
2. 8. 2014 • 20:38

Standa musí být téměř svatý muž, když to takovou dobu vedle rychláře vydržel. Pes by ho už musel kousnout hrubiána.

asiblazen
31. 7. 2014 • 08:41

petrarka111
31. 7. 2014 • 05:19

Proboha, tak už toho "labilního" psychopata nechte, ať ho vlak přejede a bude konečně klid. Nic lepšího si stejně nezaslouží a na koleje ho žene ne smutek po Ivetě, ale strach z budoucnosti. Čekal po Ivetině smrti život v blahobytu a on ho čeká pravý opak, proto neví z které do které. A také kdyby neběhel neustále po kolejích se zástupem fotografů, přestalo by se o něm psát....

mpads
30. 7. 2014 • 23:53

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.