Bartošová uměla ublížit: Žena mluví o zášti k Ivetě i odpuštění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bartošová uměla ublížit: Žena mluví o zášti k Ivetě i odpuštění!

Iveta Bartošová si s Josefem rychtářem příliš nepomohla.
Iveta Bartošová si s Josefem rychtářem příliš nepomohla. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Když na tom byla Iveta Bartošová (†48) špatně, vzala ji do svého domu a postarala se o ni. Za odměnu jí nevyrovnaná zpěvačka svedla manžela a došlo k bouřlivému rozchodu. Nakonec byla údajně manželem surově napadena a skončila v nemocnici. Řeč je, jak jste se již určitě dovtípili, o bývalé manželce Josefa Rychtáře (56) Darině Nové (56). Staré křivdy jsou pro ni dávno zapomenuté.

Všechno zlé je pro něco dobré a Darina Nová o tom ví své. "Kdysi jsem dokonce litovala, že jsem kdy povolila, aby u nás Iveta bydlela, protože jsem kvůli ní přišla o manžela. Dneska toho ale nelituju. A víte proč? Protože jsem svobodný člověk. A k Ivetě už zášť necítím," říká v rozhovoru pro týdeník Sedmička.



Iveta Bartošová a její životní eskapády se dotkly jejího života natolik, že by se dalo pochopit, kdyby k ní paní Darina nevražila i po smrti. Odpustila Ivetě? Odpověděla bez váhání. "Odpustila, takový už je život. Co bylo, to bylo. A můj život je jen můj. Já svůj nadhled a klid našla už dávno. Jen bych si přála, aby mě už s tímto příběhem nikdo nespojoval," posteskla si.

To však nebude tak lehké, dokud bude její bývalý Josef Rychtář stále dychtit po mediální pozornosti a pokoušet se vydělat na smrti Bartošové balík. "On nikdy takový nebyl, žili jsme spolu skoro třicet let a musím říct, že to byl jiný člověk. Toho člověka, ve kterého se za poslední roky změnil, vůbec neznám. Neříkám, že jsme měli harmonické manželství, ale nikdy se nastalo, že by na mě vztáhl ruku," tvrdí Nová. O tom, jak to má Rychtář s násilím na ženách se nakonec přesvědčila sama. Život nám nechystá jen příjemná překvapení.

Přečtěte si
mekanik
6. 9. 2014 • 13:21

iveta byla křehká a princezna jen v médiích.jinak to byla paní která jde tvrdě za svým cílem a přetvářka a lhaní jí nedělalo žadný problém.viz nechte nás už bejt pane Macuro.přitom kdyz jí Macura odvážel do Itálie,mu říkala,ja chci pryč od Pepy,odvez mě,neboj se..prostě ženská.a když ji někdo odmítl dovézt pár lahví vína,chovala se jak býk na červenej hadr.jen to chudák holka neurejdovala.škoda jí.takovou smrt si nezasloužila.

zzapp
4. 6. 2014 • 03:44

...ano, statečná a hodná to žena, nabízející azyl a postarání se....o trychtýřovy úlovky??? to si snad dělá ta baba /pardon, "stará křivda"/ pr..el, nee? Nemá zlomené obličejové kůstky či poškození mozku, jak jí ten její starej prasák /pardon, její manžel/ fláknul? A co ona má IB odpouštět??? Uááá. To jsou žvásty! wow

blanka19
3. 6. 2014 • 18:46

To vieš Darinka, Rychtovi sa zachcelo slávy a tiež zistil že príživníctvo a parazitizmus je veľmi ľahký spôsob obživy. Cítil sa ako Star. Vznášal sa medzi celebritami v žiari reflektorov. A to je veľmi návykové. On teraz už nerozoznáva realitu od snov. Jeho jediným snom je : nech mu zostane domeček po Ivetke. Chuderka Iveta, investovala celý svoj majetok do výstavby tohto domu. Dúfam, že nevidí čo sa tu okolo Rychtára deje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.