Rychtář zásadně otočil: Artur má smůlu, Ivetiny miliony nedostane! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář zásadně otočil: Artur má smůlu, Ivetiny miliony nedostane!

Životní pojistku Ivety Bartošové Rychtář popřel.
Životní pojistku Ivety Bartošové Rychtář popřel. (Aha! - David Malík, Martin Hurda)

Josef Rychtář (56) se dál snaží přesvědčit veřejnost, že nikdy nestál o zájem médií. Kromě toho však se svým dvorním fotografem dokumentuje každý svůj krok, fotky nabízí k prodeji, a sem tam pouští nenápadně do světa nahrávky Ivety a další šokující informace. Jako teď…

Josef Rychtář, který měl bez debat velmi dobré informace o každém kroku a slovu své ženy, teď přišel s tvrzením, že Iveta Bartošová (†48) neměla životní pojistku, jak se v minulosti tvrdilo. „Jedna z dezinformací, které se o mně šířily po Ivetině smrti, že jsem měl někde v pojišťovně něco zjišťovat. Jedná se o nesmysl, Iveta žádnou životní pojistku neměla,“ řekl extra.cz Rychtář. Jenže existuje svědectví, že se plete…

Krátce po smrti Ivety Bartošové se ukázalo, že v krátkém manželství nebylo vše v pořádku a Iveta si vcelku rozumně nechávala řadu věcí pro sebe. Dobře věděla, že její partner monitoruje veškerou její komunikaci a nejspíš i do detailu věděl, co všechna měla ve svém trezoru. Přesto její kamarádka říká, že životní pojistku sjednanou měla, a to ještě z doby, kdy byla s Ladislavem Štaidlem. A plnění v případě úmrtí měl dostat její syn Artur.
„Iveta se nechala inspirovat pojistkami slavných. Divila se, když jsme četly v časopise, že si nějaká hollywoodská hvězda nechala pojistit nohy. Pak řekla, uzavřu si taky pojištění. Ne na nohy, životní,“ prozradila Blesku Ivetina kamarádka a dodala: „Smlouvu uzavřela jak ona, tak Ladislav Štaidl. Napřed byla psaná i na Ivetu, ale když Láďu opustila, přepsal ji celou na svého nejmladšího syna,“ prozradila.

Jak to tedy je? Opravdu může dát Josef Rychtář ruku do ohně za to, že jeho žena před ním neměla žádné tajemství? On sám však tvrdí, že on sám Ivetě uzavřel důchodové pojištění, ve kterém je obmyšlenou osobou Artur. „Říkal jsem jí: ‚Ivetko, víš, ve stáří se hodí každá koruna.‘ Takže jsem tu pojistku uzavřel, je mnou podepsaná ve prospěch Ivety a obmyšlená osoba je syn Artur,“ řekl Rychtář webu Super.cz s tím, že pojištění platil tři roky a Artur by tak mohl dostat i několik desítek tisíc korun.

 

Přečtěte si
svatadala
14. 7. 2014 • 12:10

Zmetek jeden prašivý, celý pan Rychtář. Holt byl ten infarkt slabý, ale koleduje si o další ...byl by od něj pokoj. Nikomu a nikdy nepřeji nic zlého, ale tahle zrůda, rádoby středem pozornosti tisku i lidí, by měla být dávno v pekle. Artura ať nechá napokoji, vždyť mladému nesahá po podrážku bot.

dannaa
14. 6. 2014 • 19:31

hejhej,krásně Vás zdravím.Je milé ,že jste tady.Já právě přišla z práce. S Rychtářem máte naprostou pravdu.

hejhej
14. 6. 2014 • 14:24

dannaa: Artur, na rozdíl od blbečka Rychtáře je chytrý a inteligentní. Určitě se nebude zabývat hloupými výroky pitomce Rychtáře. Už se s ním nemusí nikdy setkat, lidský odpad Rychtář je pro něho úplně cizí "člověk".

hejhej
14. 6. 2014 • 14:21

mentevideo: Primitivní Rychtář je zrůda, lidský odpad

jardislava
13. 6. 2014 • 23:53

Krásnej příspěvěk. To jsem se zase nasmála. Už ho vidím jak tam visí. Nádherná představa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.