Nelítostné nařčení: Strojvedoucí z vlaku, pod který skočila Bartošová, něco tají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nelítostné nařčení: Strojvedoucí z vlaku, pod který skočila Bartošová, něco tají!

Zdeněk Macura si myslí, že strojvedoucí vlaku ví něco víc...
Zdeněk Macura si myslí, že strojvedoucí vlaku ví něco víc... (Aha! )

1991528:gallery:true:true:true1992216:gallery:true:true:trueAni tři týdny po sebevraždě Ivety Bartošové (†48) si Zdeněk Macura (40) nedá pokoj a snaží se příčinu její tragédie vyšetřit sám. Nicméně jeho síly všude nestačí, a tak se rozhodl kontaktovat nejvyšší instanci. Požádal o pomoc prezidenta Miloše Zemana (69) a ve svém zdůvodnění přišel i s konspirační teorií ohledně strojvedoucího vlaku, který Bartošovou usmrtil.

Možná mu jde opravdu jen o dobro celé věci, i když Ivetu mu už nic nevrátí. Spíše to ale vypadá, že se slávychtivý Macura obává, že už své fotografie neuvidí v médiích. Proč by se jinak u kanceláře prezidenta nechal fotografovat?

Navíc Zeman má na starost jistě jiné věci, než zabývat se »podezřelými telefonáty«, jak po něm samozvaný ochránce žen požaduje. Jeho žádost je navíc plná chyb a překlepů. Jak se ukázalo, prezidenta pravopis neurazil, navíc žádosti svých občanů odbavuje velmi rychle.

„Prezidentská kancelář nemůže zasahovat do práce orgánů činných v trestním řízení a je zcela na nich, aby záležitost nezávisle a adekvátně vyšetřili,“ řekl deníku Aha! Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

ŽÁDOST

Vážený pane prezidente,
Obracím se na Vás s jednou naléhavou žádostí.

Naléhavá žádost se týká tohoto: Jak jistě víte stala se velká tragédie populární zpěvačky Ivety Bartošové, já se od prvního dne snažím být v kontaktu s policií a přinášet nejrůznější podstatné poznatky. Je nicméně jedna věc, která mě neskutečně zaráží na práci policie a to, že jak mi již naznačovali či přímo sdělili, že vůbec neplánují vyzjistit obsah telefonních hovorů z datových uložišt od telefonních operátorů lidí blízkých Ivetě Bartošové v době tragédie. Jen já sám jsem v té době měl tři velmi podezřelé telefonáty:

Podezřelý telefonát č 1 . - asi hodinu a půl před tragédií jsem telefonicky mluvil s pane Josefem Rychtářem, který mě velmi výrazně ujišťoval, že Iveta Bartošová se cití naprosto v pořádku a nepotřebuje lékaře.

Podezřelý telefonát č 2. - asi 30 minut před tragédií mi volal jeden člověk, který velmi úzce spolupracoval s panem Rychtářem a Ivetou Bartošovou a byl s nimi velmi často v osobním kontaktu s tím, že chce co nejdřív se mnou osobně mluvit a že jede hned za mnou. Takto se nikdy nechoval. Jedná se o bulvárního fotografa Roberta Starého.

Podezřelý telefonát č 3. - asi hodinu po tragédii mi volal starší syn Josefa Rychtáře a sdělil mi jako první onu tragédii přičemž rovnou tvrdil, že se jednalo o sebevraždu, jako by se mi snažil podsunout, že jen varianta sebevraždy je možná. (Poznámka: nepodezírám staršího syna Rychtáře z nekalého úmyslu, jen je to celé zvláštní a někdo musel před tím nějak na něj zapůsobit )

Dále jeden pracovník policie mi během rozhovoru sdělil, jak se choval strojvedoucí onoho vlaku během výslechu. To, jak mi popisoval chování strojvedoucího ve mě jen vzbudilo nemalé podezření, že strojvedoucí se během výslechu nemusel chovat úpřímě a mohl něco podstatného skrývat.

Tím však Macura se strojvedoucím neskoncoval. Naznačil totiž, jak přesně se měl na smrti Ivety Bartošové podílet. Naznačil, že Rychtář mohl sebevraždu kamuflovat. Že byla zpěvačka zavražděna doma a se strojvedoucím byl Josef domluven, co později vypoví. Připustil nicméně, že strojvedoucímu mohl někdo (myslí Rychtáře) po smrti Bartošové vyhrožovat, a proto u výpovědi mlžil.

(Je třeba dodat, že Zdeněk Macura nemůže tušit, co strojvedoucí vypovídal, a v potaz nebere ani to, že zpěvačku jdoucí ke kolejím viděla další svědkyně)

Výše uvedené poznatky mě nutí k tomu naléhavě žádat nejvyšší možné instituce v této zemi, aby co nejdřívě byly získány data a obsah telefonních hovorů ( dokud jsou v databázi operátorů k dispozici, po čase se totiž mažou ) v době tragédie a aspoň ještě týden před ní a aspoň ještě dva dny po ní, a to zejména těchto lidí:

Josef Rychtář, Iveta Bartošová, Robert Starý, Strojvedoucí vlaku ( neznám jméno ), Josef Rychtář - starší syn, Jan Rychtář - mladší syn, Standa Lysý ( člověk, který v poslední době hlídal osobně Ivetu )

Vážený pane prezidente, obracím se na Vás jakožto na nejvyšší státnickou autoritu v naší zemi, aby jste prosím svým vlivem a možnostmi dal podnět k zajištění obsahu těchto hovorů a ten aby zkoumalo několik na sobě nezávislých lidí ( alespoň pět ) a ne například jen jeden nebo dva - to je velmi důležité.

V dokonalé úctě
Dne 18. 5 2014 v Praze
Mgr. Zdeněk Macura



Přečtěte si
vemari
21. 5. 2014 • 19:28

Ani nechci vědet co mu za pomoc slíbil ,ono několika milionové meni je terno kdyz ma holou ***

vemari
21. 5. 2014 • 19:26

Zabil ji Rychtar ,protoze kdyby se s nim rozvedla voz chtela udelat a ona by k tomu casem silu nasla,tak by ten hnusak nedostal nic a to on věděl velmi dobře .a tak se ji potreboval zbavit ,standovi za pomoc likvidace IB slíbil ze ho bude fotit natáčet a ze mu dá podíl z peněz za fotky a tomu hnusnemu dementnimu synackovi

vemari
21. 5. 2014 • 19:18

Heled hrneczuhrinevsi uz jsi zase tady pepane Rychtari Ty jeden zmetku,proc by ji mel nekdo mlatit?ten kdo s ni nechtel zit nemusel ale Ty stara hnusna obludo jsi chtel Jen slavu a prachy a Ty ti mohla zajistit Jen IB ,Ty jsi v zivote nic nedokazal tak jedine propadat na zakladni skole to neco o tobe Ty hnusny prase a lumpe svedci o tobe o tvym hnusnym zaostalym synackovi a o tvem poskoku standovi.pojdete na mor paraziti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.