Lže si do kapsy?! Čtěte Rychtářovu báchorku o kšeftování s fotkami s urnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lže si do kapsy?! Čtěte Rychtářovu báchorku o kšeftování s fotkami s urnou!

Rychtářovy nainscenové snímky s urnou.
Rychtářovy nainscenové snímky s urnou. (Foto: Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Josef Rychtář (56) podle všeho trpí náhlým výpadkem paměti. Jeho vysvětlení toho, jak se na veřejnost dostaly profesionálem zhotovené snímky, na kterých se »mazlí« s urnou, je totiž úplně postavené na hlavu!

Rychtář krátce po estrádě, kterou honosně nazýval pohřeb Ivety Bartošové (†48), dlouho nevydržel nebýt na fotkách v médiích. Zvolil si však jinou cestu: už nedovolí kdekomu fotit jeho maličkost, tohle právo má výlučně jeho dvorní fotograf, který je přizván ke všemu, co je podle vdovce z Uhříněvsi důležité. Jeho fotograf tak jako jediný fotil údajnou rvačku s fanouškem Ivety, jediný mohl fotit uvnitř domu, jediný měl právo zvěčnit Josefa, kterak slzí s urnou v ruce.

Následně se všechny fotky objevily k prodeji na stránkách agentury, která za ně chce pořádný balík. A těžko uvěřit tomu, že Rychtář z toho nevidí ani korunu, že to všechno dělá pro svého kamaráda fotografa z čisté lásky. Sám vdovec se nicméně okolí nesmyslně snaží přesvědčit o tom, že má srdce čistší než Matka Tereza. „Nic jsem neprodal a neprodám, to si pamatujte,“ řekl totiž webu super.cz Rychtář, který se tak ohradil proti tomu, že by měl co dočinění s kšeftováním s fotografiemi.

Tuhle jeho hlášku si dobře pamatujme. Fotky s urnou totiž určitě nebyly poslední…



Přečtěte si
hejhej
21. 5. 2014 • 17:47

setug: Rychtář je blbeček s ptačím mozkem ,rád dělá naschvály jako malé dítě. Kdo ví, co už po Ivetě ukradl, za zlodějnu byl v kriminále. Stále tvrdím, že Rychtář je hovado!!!!!

setug
21. 5. 2014 • 15:58

To vypadá, že ten nechutný šmudla se nehodlá z domu vystěhjovat. Sliboval, že hned po pohřbu dům opustí.A kšeftovat bude dál. Uvidíme jak bude rozprodávat věci po ivetu o kterých říkal, že je všechny spálí.Solidní media o něho nemají zájem, jedině bulvár a o ten už lidé také nemají zájem, resp. dávat peníze za také kecy. Stačí si to přečíst zadara na netu, zasmát se a je vymalováno.

hejhej
21. 5. 2014 • 14:34

jasnovidec01
21. 5. 2014 • 13:57

přesně tak,jen ať bulvár platí za informace ,když jsou tak hnusní a ani po její smrti jí nedají pokoj,a teď se ještě zviditelňuje její matinka a bratříček,já v tom nevidím rozdíl zda JR.nebo zbytek rodiny copak oni nedostávají zaplaceno za žvásty pro média?jó! vlastně oni to dělají z lásky k Ivetce,tím ale nedohoní nepřítomnost na funuse.

hejhej
21. 5. 2014 • 13:16

Rychtář si tím svým debilním mozečkem "myslí" že mu někdo věří??? Dokazuje, jak "pózuje" s urnou před objektivem. Takhle se normální člověk nechová, jenom idiot bez mozku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.