Bartošová to měla promyšlené: Šifrované vzkazy spojují veselku a sebevraždu! Rozbor numeroložky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová to měla promyšlené: Šifrované vzkazy spojují veselku a sebevraždu! Rozbor numeroložky...

Tajné šifry a vzkazy lze najít v oblečení Ivety v den svatby a sebevraždy i podle dat, které rozebrala numeroložka Lenka Suchardová.
Tajné šifry a vzkazy lze najít v oblečení Ivety v den svatby a sebevraždy i podle dat, které rozebrala numeroložka Lenka Suchardová. (Foto: Aha - Foto Aha! – Ladislav Křivan, Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Další podivná náhoda při sebevraždě Ivety Bartošové (†48)! Nejen, že se zabila v den narozenin manžela Josefa Rychtáře (56), ale čin spáchala v černých džínách, které oblékla loni v den své svatby. Datum úmrtí je navíc číselnou přesmyčkou dne, kdy se vdala.

Byl to vzkaz pro Rychtáře, který ji měl údajně psychicky i fyzicky týrat, nebo jen náhoda? V případě sebevraždy Ivety Bartošové je spousta otazníků a oblečení, ve kterém si šla pro smrt pod koly jedoucího vlaku, vzkazu jenom nahrává.

Podle svědkyně, která zpěvačku při cestě na koleje osudný den 29. dubna potkala, byla Iveta oblečená celá v černém. „Na sobě měla džíny značky Replay a čepici Guess,“ doplnil popis zpěvaččina oblečení muž, který byl na místě neštěstí. Z toho tedy vyplívá, že zpěvačka na sobě měla v den své sebevraždy černé džíny Replay.


A takové oblékla i loni v den své svatby, když šla s Rychtářem na svatební hostinu. Pokud byla její sebevražda naplánovaná schválně na den manželových narozenin a ještě k tomu měla na sobě džíny ze svatby, byl by to vzkaz pro Rychtáře, ze kterého běhá mráz po zádech...

Numeroložka Suchardová: Jsou to kritická data!

Zpěvačka si Josefa brala 24. 9., pod vlak skočila v den jeho narozenin 29. 4. Když se přehodí poslední dvě číslice, jde o stejné datum. Podle numeroložky Lenky Lippertové Suchardové, kterou deník Aha! oslovil, jsou obě dvě data velmi kritická!


24. 9. 2013  - Zpěvačka řekla ano Josefu Rychtářovi

Čísla, která ovlivňovala svatební den 24. 9. 2013 ve 14.00 byla tzv. dramatická, spoustu čtyřek a sedmiček, což znamená, že jejich společný život by byl neustále v pohybu – žádný klid a romantika, horská dráha, nahoru a dolů, chvíle štěstí ale i hluboké propady, zamilovanost a nenávist. O lásce a bezstarostném žití si lze v tento den a navíc tuto hodinu nechat jen zdát. Svatbu je třeba brát jako zrod něčeho nového, tudíž samotný den má pak vliv na chod a životnost manželství. Počáteční čísla ze dne jsou 2 a 4 se součtem 6 – dětské a naivní číslo, očekávající růžový svět. Součet této šestky s měsícem devět je opět 6 (6+9=15=1+5=6), čímž tuto naivitu znásobuje.
Iveta měla v měsíci září 2013 čísla, která jednak touží po princi, ale také měla dojem, že se tím něco vyřeší. Měla pocit, jakoby doskládala poslední dílek z puzzle.   
29. 4. 2014  - V tento den si Iveta sáhla na život

Dopoledne 29. 4. 2014 byly ve výpočtech dokonce tři šestky,  tudíž zvýšená potřeba žít v lásce a radosti. Jenže den složený z 2 a 9 dělá zmatek v hlavě, hluboké pitvání a nemožnost nalézt schůdné východisko. Navíc tato 29 byla ve spojení se sedmičkami, pak je tato kombinace velice sebedestruktivní. Tudíž veliké zklamání.  

Den svatby a den sebevraždy - Spojují je problémy
Rozbor numeroložky - Problematická kombinace šestek a devítek.

Tyto dva dny spojuje na začátku naivní očekávání lásky, radosti a klidu – kombinace 6 z 9 a 6 a na konci smutek a sebelítost z neuskutečněného snu – kombinace 6 z 6 a 9. Tato obrácená kombinace vždy přináší problémy.



Přečtěte si
zabijecka
8. 6. 2014 • 11:43

Že se k sobě "nehodili", je víc než zřejmé. Numerologie je hra, a nic víc.

japome
21. 5. 2014 • 09:16

on jí každý milenec i manžel musel mít na krku 24 hodin denně jinak pila, pila a pila to se nedá jinak uhlídat

japome
21. 5. 2014 • 09:15

a kdyby si koupila jiné rifle možná by se dočkali potomka

zzapp
21. 5. 2014 • 02:44

Z toho tedy vyplívá, že zpěvačka na sobě měla v den své sebevraždy černé džíny Replay./// ....oh oh.. a měla mít červené? jiné značky? co za hl.upáka toto napsalo? Vyplívnout jej do...hnoje.

zzapp
21. 5. 2014 • 02:35

6010...proboha....nepiš scénáře. vidím to tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.