Kolega Bartošové Zmožek prozradil, proč se Iveta ukrývala a podivně mluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolega Bartošové Zmožek prozradil, proč se Iveta ukrývala a podivně mluvila!

Jedním z těch, kdo se už řadu dní intenzívně snaží pochopit zoufalou sebevraždu Ivety Bartošové (†48), je i její bývalý pěvecký kolega z kapely Marcel Zmožek (49). Sám dobře ví, kam až může člověka dohnat deprese a co s člověkem udělá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

matylda-rut
13. 05. 2014 21:02

Copak antidepresiva, ale kdyby nechlastala, léky a chlast to je zhouba.

pozorovatel2013
12. 05. 2014 16:21

Psala ze, něco se stalo? třeba zjistila ze Rychtar s usounem zabili ty dva taxikare v Uhrinevsi. Třeba Rychtar vyhrozoval Ivete když nebude poslouchat tak dopadne jako oni. Nebo ji takhle mohl strasit, dele a pak v afektu opravdu zabit. Co vy vite? nebo zjistila ze ji daval nejake leky které jeji telo nezvládalo, mohla zjistit ze ji něco ukradl, proste cokoliv. Pistole prece nosi, tak co???? Vzdyt Iveta zacla byt dost spatna co se to stalo v Uhrinevsi, i když udajne to mel byt nejaky jeji znamy nebo co, tak buh vi, jestli v tom nemá prsty ten kreten

matylda-rut
13. 05. 2014 21:02

Taky jsem na to pomyslela, ale Iveta zdrhla o 2 dny dřív.

alex0800
12. 05. 2014 10:05

Pročpak některé nepropagandistické média neřeší sebevraždu Ivety B., ale jisté P. Č. jejíž Tělo se na kolejích našlo? Kdepak tedy je Iveta a koho to pohřbili? To mediokracie pracující závisle na penězotoku (propaganda viz ukrajinské lži) nejenom, že ani nenapíše o tomto ani řádku, ale články se smrtí vyšli necelých deset minut po skoku oné paní do kolejiště!!!

RYBA SMRDÍ OD HLAVY ;-)

Stejně jako se nemluví o verbování ukrajinských mladíků přímo na hranicích!! Už nejde o nějakou šarvátku vyvolanou na Majdanu na popud USA za EU peníze, ale o skutečnou poslední SVĚTOVOU VÁLKU, přesně jak se zmiňují i mnozí poradci US vlády a prezidenta. Navíc o této době (posledního papeže) mluví jako o apokalypse nejen v souvislosti s ukrajinskou partičkou fašistů u moci, ale v globálním hledisku. Fakt, že EU je neskrývanou čvrtou říší, již asi uniká málokomu, ale že za celým systémem stojí luciferiánský systém, to už se mlčí. Byť počty lidských obětí (mnohdy rádoby sebevražd) se rapidně zvyšují. Nemluvě o letos minimálně dvou provařených pokusů o útok špinavou jadernou bombou (poslední se měl odehrát "uneseným" letadlem z malajsie, které se nachází na jedné US základně a unesené popravené oběti byly povražděny na území EU)..

Smutný pohled na Zemi, před vstupem Nového Království Lásky, tedy v době očištění od zla a Temného..

jenda_benda
12. 05. 2014 18:55

A kde to o té P.Č. bylo? Nemůžu nic takového najít.

prdyvrdy
12. 05. 2014 09:44

pokud si nebrala prášky sama, tak nemohla ani vědět, co jí a na co dává. Jestli hodně nebo nic. To je ta kontrola jednání, která vás dostane za hranice života. Dělal všechno za ní a ona i možná tušila, že jí dává schválně prášky. Jak psali o tom kafi, že nechtěla to svoje z termosky, že chtěla z automatu. Každopádně se jí nedalo věřit, že je šťastná a jak se s Pepou milují. To bylo lísání k tyranovi. Z těch vstupů mně bylo vždycky špatně. Neumím si představit, jak by dopadla, kdyby řekla že to s ním nestojí za nic a že je nešťastná, navíc si redaktory zval Rychtář Iveta je nechtěla. Taky vám povím, že kdyby Artur nešel na tem pohřeb, tak ho omlouvám stoprocentně. Dovedete si představit, jak ten svinský klan Rychtážů, by se na něj vrhnul s péčí a kondolencema? Být tam sám s touhle pakáží? A ten tyjátr s fanouškama před síní a do toho milion redaktorů z bulváru. To ustojí jen Rychtářávo plemeno.

hromosvody
12. 05. 2014 12:03

Psala Macurovi "NĚCO SE STALO ...prosím tě přijeď ...". Pak někomu psala (teď nevím jistě zda Macurovi), " ...přijeď POTŘEBUJI NĚCO ZKONTROLOVAT, CO NENÍ V POŘÁDKU ...".
Nemohla tehdy náhodou přijít na to, že jí R dává nějaké svinstvo, kterým ji systematicky otravuje organismus, už tak zbídačelý letitým požíváním alkoholu. Ona potřebovala pořádný detox a ne ještě jí cpát nějaké s_račky.
DOUFÁM, že na toto vše se přijde čím vším ji ten poděs cpal.
A prosím vás, nikdo už se ho nezastávejte. Který MANŽEL milující 1 DEN PO SMRTI SVÉ ŽENY jde zjišťovat podrobnosti o její životním pojištění ? To pro vás není dost výmluvné ?

matylda-rut
13. 05. 2014 21:04

Blbost, co toplácáte, Artur tam měl být i Štaidl, stejně jako matka a sourozenci. Tady nešlo o Rychtáře, ale bylo to poslední rozloučení Ivety. Každá máma by se ho zůčastnila i kdyby měla sedět vedle dabla. Štaidl nemá dobrý vliv na syna, tohle dělat neměl.

hchkr
12. 05. 2014 09:19

teď už asi nikdo nedokáže, jaké léky vlastně Rychtář Ivetě ordinoval, třeba je jí mohl i úplně vysadit a dávat jí např placebo, když se dozvěděl, že chce od něj odejít -měla už plánovat rozvod a to by on nikdy nedopustil.

hromosvody
12. 05. 2014 11:55

Pozná se z toxikologie. Ovšem není jisté, že by to zveřejnili. Uvidíme ...
Co všechno brala, zjistilo se určitě a ukáže se i několik týdnů zpětně z krve při speciálním vyšetření, které 100% udělali. Taky by mě zajímalo jestli mezi "potravou", kterou do ní cpal R nebylo něco, co jí mohlo vyloženě ublížit. Nechutenství, rychlé a nezdravé hubnutí, vyčerpanost = taky příznaky OTRAVY ...

1pravda1
12. 05. 2014 09:13

V červenci vzal Ivetu po jediném dnu hospitalizace Rychtář domů a od té doby ji léčil!!! sám!!! prášky kupoval na netu a sám ji je dávkoval. Ten chlap je zodpovědný za její smrt, hrál si na vševědoucího, chtěl ji tak mít pod kontrolou, že ze sebe udělal i lékaře a všem zakázal se s ní stýkat, zavřel ji doma jako svůj majetek, který mu ovšem dobře vydělával. Vzal si ji, jen proto, že jako manžel měl větší pravomoci.

girasole.
12. 05. 2014 09:48

"V červenci vzal Ivetu po jediném dnu hospitalizace Rychtář domů"... to nenì pravda 1pravda1. V bohnicìch si tenkràt polezela tyden.."Po týdnu se mu to nakonec podařilo. „Ivetka jede se mnou ..." http­://www­.bles­k.cz­/cla­nek/os­tatni-mobilni-aplikace-cele­brity/­203377­/rycht­ar-dosahl-sveho-iveta-bartosova-utekla-z-blazin­ce.ht­ml&no­cache=­&nocat=

ho.no
12. 05. 2014 08:20

lukáš.cz-když něco nechápu,tak se nevyjadřuji deprese je strašná nemoc,úplně Tě ochromí,nemůžeš jíst,s­pát,pr­acovat­,dokon­ce vstát z postele,máž strach-úzkost a nemůžeš to sám ovlivnit.Bohižel Ti pomůžou jen anti­depre­siva,­jejich pozvolné nasazení,popř.při odeznění,jejich postupné vysazení.Ale návrat nemoci je velmi častý,stačí sebemenší problém.A Iveta?Ta se pohybovala ve společnosti,kde je hafo problémů.Dle mě neměla na to psychiku,měla to vzdát,i když byla hodně dobrá..

lukas.cz
12. 05. 2014 06:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ajafjatla
12. 05. 2014 11:48

Víme všichni houby co brala . A nikdy se to nedozvíme.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.