Nevlastní bratři Artura Štaidla (17) našli lék na jeho chmury, se kterými bojuje po tragické smrti maminky Ivety Bartošové (†48). Jan (38) a Jiří (39) Štaidlovi ho teď o prázdninách pravidelně berou na výlety nebo dovolené.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nechápu, proč jsi pořád tak cynický ?!? Artur je náhodou šikovný kluk. To, co musel prožít a nezblbnout, tak všechna čest, že to ustál a ty ho tady budeš ponižovat ?
už se ani nechce komentovat tuto žumpu plnou zla - co kdyby jste si udělali pořádek ve svých rodinách a problémy které se Vás netýkají nechali na těch co se jich to týká - ty vaše moudra co tu plkáte - tak to odpovídá hádavým bábám na trhu jděte se vycpat a Artura, p. Štajdla a p. Rychtáře nechte v klidu. Oni si to vyřeší i bez vás - každý si s alkoholičkou užil své.
pásli jsme spolu husy???? nepásli že, a když jsem psal p. tak to značí PANA RYCHTÁŘE a prosím netykám si s kdejakým póvlem DĚKUJI - jste typický obrázek zlé a pokřivené osoby. Jelikož mě ani jeden moc nezajímá nevím , že se píše I - OMLOUVÁM SE VŠEM SLUŠNÝM DISKUTÉRŮM- mimo Vás
Moc se mi líbí,jak spolu nevlastní sourozenci drží a jak si pomáhají.Já jsem nejstarší ze tří sourozenců(jeden vlastní a jeden nevlastní),ale v životě se mi nestalo,že by mi moji sourozenci někdy s něčím pomohli.Když jsem potřebovala,pomohli mi vždycky cizí lidé.