Hlasatelka Marta Skarlandtová přiznala: Styděla se za homosexuálního bratra Milana Heina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hlasatelka Marta Skarlandtová přiznala: Styděla se za homosexuálního bratra Milana Heina!

Fotografie
Fotografie (internal)

Legendární moderátorce a hlasatelce Martě Skarlandtové (66) prozradil její bratr Milan Hein (67) jako první, že je gay. Ona ho pak bránila před otcem i okolím, ale i tak přiznává, že byly chvíle, kdy se za něj styděla.

I když se Milan stal mistrem kraje v boxu, tak svou energii dokázal rozdělit mezi drsný bojový sport i tanec. Se sestrou společně navštěvovali hodiny baletu. „Jako děti jsme s Milanem chodili všude většinou pořád spolu. Naši nám kladli na srdce, že jsme bratr a sestra. Abychom si na to zvykli už jako děti a zůstalo nám to i poté, co tu jednou nebudou,“ začíná Skarlandtová na serveru iDnes.cz.

„Chodili jsme i do baletu a Milan ten balet velmi prožíval i na ulici. Já jsem se za něj v tom okamžiku trochu styděla,“ přiznává bývalá moderátorka. Ta práci v televizi pověsila na hřebík a momentálně se spíše věnuje vnoučatům, překládání a psaní her. Její bratr Milan je principálem pražského divadla Ungelt a v poslední době se věnuje i herectví.  

Přečtěte si
babapsi
3. 7. 2014 • 20:13

já bych se zase styděla za takovou sestru, Saskie Burešová vypadá dobře - nestárne, pravdoláskařská Martička, kamarádka havla nestojí za řeč, cpe svoji dceru do TV horem dolem, má komunistické manýry!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.