Zprávařka Klára Doležalová: Promluvila o konci v televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zprávařka Klára Doležalová: Promluvila o konci v televizi!

Klára Doležalová a Karel Voříšek tvoří zatím nerozlučnou dvojku.
Klára Doležalová a Karel Voříšek tvoří zatím nerozlučnou dvojku. (MARTIN PEKÁREK RINGIER AXEL SPRINGER / Paparazzi)

Sympatická hlasatelka Klára Doležalová (40) už rok moderuje primácké zprávy po boku Karla Voříška (50). Stejně jako ostatní moderátorky se ale v dnešní době bojí, že jí nahradí nějaká výrazně mladší »barbína«, což je nový trend na obrazovkách. Co bude dělat potom?

Maminka dvou dcer a šťastně vdaná Doležalová se objevila v televizi už před dvaceti lety, kdy asistovala Marku Ebenovi v pořadu O poklad Anežky České. Od té doby o ní diváci příliš neslyšeli, ale o toho většího přijetí se jí dostalo na nové hlasatelské pozici.

I tak ale chápe, že místo v televizi nebude mít nikdy úplně jisté. „Dnes je trend spíš omlazovat. V době, kdy se za moderátorskými pultíky objevují spíše mladé modelky, můžu mluvit o štěstí, že tu šanci vůbec mám,“ přiznává Doležalová v rozhovoru pro TV Blesk Magazín.

„Uvnitř si stará nepřipadám, ale když někdo někdy bude mít ten pocit, tak sklapnu krovky a půjdu dělat něco jiného. Vždycky budu ale šťastná, že mám tuhle zkušenosti,“ říká moderátorka. V životě je prý šťastná, a to hlavně díky krásným dcerám, milujícímu manželovi a práci snů.



Přečtěte si
vuhp
23. 6. 2014 • 12:37

Jsem ráda, že dnes už budou zprávy z jinou dvojicí. Už Voříška z Doležalovou bylo dost. Mám raději druhou dvojici. No a dnes jsem zvědavá na ty nové.

scaramonte
23. 6. 2014 • 09:24

Proč by jí nahrazovala nějaká "mladší barbina", nahradí ji starší Markéta Fialová, až skončí na Nově a vrátí se ke Karlovi jako přirozená partnerka zpravodajské dvojice ...

9rot6
23. 6. 2014 • 06:01

Bacha na Primu, tvrdí o sobě, že jsou solidní, a já tvrdím, že ani z daleka ani zblízka, což se potvrdilo při úmrtí I.Bartošové, to nebyly zprávy, ale černá kronika a to ještě tvrdí,že všechno ví jako první,zejména Janotka ten by mohl být policajtem z fleku, co ten všechno vypátrá to je neuvěřitelné,nevím jaké mají novinářské vzdělání ta mis a Šebrle,ale nějak se začít musí a když tak si udělají rychloškolu v Plzni, tam se to dalo zvládnout i za měsíc,ale ti co mají regulérní vzdělání tedy novinařinu, by na takový post zprávaře ani nešli,proto že jsou solidní!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.