Ženáč Šebrle připustil: Gábina je opravdu krásná, já... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ženáč Šebrle připustil: Gábina je opravdu krásná, já...

Gábina Kratochvílová a Roman Šebrle tvoří pár jako že žurnálu.
Gábina Kratochvílová a Roman Šebrle tvoří pár jako že žurnálu. (Aha! - Daniel Černovský)

Vícebojařský šampion Roman Šebrle s miss Gabrielou Kratochvílovou poprvé uváděl hlavní zprávy televize Prima. Nervózní byl možná více než před závodem, řekl sportovec, který se dočkal vlny kritiky. Sám připustil, že úplně spokojený sám se sebou nebyl. Bylo to tím, že vedle něj sedí sexy kočička Gábina?

"Já nejsem nikdy spokojen. Na první moderování to dopadlo dobře, ale věřím, že to bude dál lepší a lepší," řekl se smíchem. Že má vedle sebe nejkrásnější dívku České republiky ho prý nerozptyluje. "Já na Gábinu, ač je opravdu krásná, koukám jako na kolegyni," podotkl.

"Na začátku byla obrovská nervozita, ale opravdu obrovská, jakou jsem už dlouho nezažil," popisoval pocity z prvního uvádění zpráv. Nedají se prý srovnat s nervozitou před závody. "Tam je nervozita dobrá už pro ten adrenalin," poznamenal. Navíc atletice se Šebrle věnoval přes dvě desetiletí, kdežto v moderování zpráv je nováčkem. "Už jsem uváděl nějaké akce, ale tohle je něco jiného. Čtení do kamery má určité zákonitosti a tempo, což je pro mě zatím těžké," konstatoval.

Nová dvojice doplnila dosavadní dva páry moderátorů hlavních zpráv na Primě, tedy Kláru Doležalovou s Karlem Voříškem a Terezii Kašparovskou s Tomášem Hauptvogelem. Šebrle původně s uváděním hlavní zpravodajské relace nepočítal, myslel, že bude uvádět sport. Pro jeho moderátorskou polovičku, Českou miss 2013 Kratochvílovou, bylo naopak moderování snem. "Jsem za tuto příležitost nesmírně vděčná. A pokud jde o Romana, jsem ráda, že volba padla právě na něj. Nebojím se říct, že je to gól," uvedla.



Přečtěte si
borka30
1. 7. 2014 • 11:55

Měl by se věnovat sportu. Vůbec mu to nejde, sám překlep. Jinak vypadají jako táta s dcerou.

dandova
1. 7. 2014 • 11:22

Nojo, vyjevenej byl pěkně.

dandova
1. 7. 2014 • 09:24

Ale tak ho pochop!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.