Vyšetřování Petra Kramného: NALEZEN VZKAZ pro Moniku! Od milence? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyšetřování Petra Kramného: NALEZEN VZKAZ pro Moniku! Od milence?

Srdce Miluji Tě od neznámého ctitele
Srdce Miluji Tě od neznámého ctitele (Aha! - Jiří Krušina)

Rudé srdce s nápisem „Miluji Tě“ leží na hrobě Moniky (36) a Klárky (8) v Karviné. Petr Kramný (35) je už měsíc ve vazbě a srdce se objevilo na náhrobku v těchto dnech. Je snad od neznámého ctitele jeho krásné ženy?

Žal stále drtí příbuzné mámy Moniky a její dcery. Na jejich hrobě je stále záplava čerstvých květin, andělů, plyšáků a svíček. Vedle medvídka pro Klárku nyní září červené srdce s milostným vzkazem. Troufl si neznámý ctitel jeho ženy navštívit hrob až nyní, kdy nehrozilo, že by se tu potkal s jejím manželem?

Petr Kramný na Moniku žárlil. Vyznal se z toho i na audionahrávce, kterou si pořídil v Egyptě krátce po smrti svých blízkých. „Na Facebooku měla 57 mně úplně neznámých chlapů,“ vyčítal své mrtvé ženě na egyptském záznamu.


Z náhlého odchodu milované sestry a neteře je na dně i Moničin bratr Radmil. Na hrob položil věnec s nápisem: „Chybíte mi, Radmil“. Na hřbitov podle místních chodí pravidelně i rodiče Moniky a také Petra. „Potkávám je tu téměř každý den,“ řekla Aha! seniorka z Karviné.




Přečtěte si
prroud
31. 3. 2014 • 22:18

A nemlich by se to provalilo zrovna v Egypte,sakra premejslej trochu!

prroud
31. 3. 2014 • 22:18

Vychazejme z toho,ze slo o beznu,normalni rodinu.Spekulovat o tomhle jako motivu k dvojnasobny vrazde mi prijde hodne prasteny!

lukreciaborgia
31. 3. 2014 • 16:15

kajman-já bych jim řekla to,co chtějí a ani bych nemusela být o vodě.To už jsem,když se nevlezu do kostýmků.Tak hned se začnu trýznit vodou.jenom nechápu s jakou pompou ho vzali do vazby,říkala jsem si :Tak konečně mají důkazy!"No nemají nic a už jak začali s el.proudem jsem nabeton věděla,že je nevinný.Hledají kde můžou.Nemají nic,obviní ho bez důkazu jako Otakara Tomka,Kájínka,dr.Ratha a jiné.Co dělá Amnesty International?Bezdůvodně mučit člověka,který čtvrt roku předtím chodil normálně do práce a nikde neutek!!!

faithless
31. 3. 2014 • 15:54

Kajman 1..spíše ty mně nepřijdeš v pořádku s tvými výroky, jimiž se tady i na jiných diskuzích předvádíš. Nejsi ty pedofil?Gay ani lesba určitě ne, ti jsou na rozdíl od tebe normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.