Tomáš Řepka pojmenoval problém s exmanželkou: Nechce se jí makat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš Řepka pojmenoval problém s exmanželkou: Nechce se jí makat!

Tomáš Řepka si stěžuje, že jeho bývalé Renátě se nechce pracovat
Tomáš Řepka si stěžuje, že jeho bývalé Renátě se nechce pracovat (Foto: Aha! David Malík, Pavel Mazáč, koláž Ahaonline.cz)

On vydal knihu, ona poskytuje ukřivděné rozhovory. On prý krutě týrá rodinu, ona se zas zalyká nenávistí a má ho pomlouvat, kudy chodí. O kom to tak může být řeč? No přeci o jednom z bývalých párů, který si rozhodl vyřídit účty pěkně zostra a za účasti veřejnosti - bývalých manželů Řepkových.

Ona se starala, on kradl vlastní peníze

Kniha jednoho z nejosobitějších domácích fotbalistů Tomáše Řepky (40) Neuhýbej! hnula  jeho "ex" pořádně žlučí a pustila se do boje. Myslí si, že zatímco si Tomáš užíval tělo modelky Vlaďky Erbové (32), ona musela pečovat o nezletilé děti. " Když jsme se rozváděli, tak já vozila Tomáška na trénink, učila se s Verčou. A on páčil s Erbovou rodinnou kasu," soptí Renáta Řepková. Jenže už z této výlevy je jasné, o co té dámě jde především.


Jen čeká, kolik Řepka vysolí

A protože si bouřlivák Řepka nenechá jen tak o někoho kálet na pleš, rozhodl se na výlevy zklamané exmanželky reagovat a říct, o co jí vlastně jde. "Snažím se pomáhat, co se týká alimentů nebo peněz jako takových. Bývalá manželka jen čeká, co ze mě vypadne, a z toho žije. Její chování mi připadne jako alibismus," řekl Blesku.
Práce Řepkové prý nevoní!

Jenže proč by to měl být alibismus? "Celý život mi vyčítala, že se kvůli mně nemohla realizovat. Pět let spolu nežijeme a za tu dobu nebyla schopná si najít práci," říká částečně pobaveně Tomáš. Ale to se dá pochopit. Dnes jsou některé paničky na tak vysoké úrovni, že by pracovat nemohly. Je to pod jejich úroveň stejně, jako jezdit MHD.



Přečtěte si
angi2
27. 3. 2014 • 11:20

Klobouk dolů paní Řepková- ta bývalá, byla bych taky pro zřízení poradny.Třeba by Vás překvapilo, kolik žen a nejen jich by bralo radu. Zůstat dneska sama s dětmi sama není jednoduché, ani pro ně a ani pro mámu, protože i když v dnešní domě máte stanoveno výživné, není řečeno , že dojde v daném měsíci - a upřímně, pokud děti p. Erbové budou něco chtít a nebo potřebovat, těžko jim řekne p. Erbová: "Počkejte, táta musí zaplatit výživné"-čekat budou děti bývalé." Je dobře, že se brání p.Řepková , a hlasitě, protože , kdyby ne, spousta žen by sedělo doma, žmoulalo kapesník a říkali si: " On se vrátí".. Proč by neměla mít nic z toho, že se starala o jejich děti, domácnost- v době , kdy mohla pracovat byla pokud vím, v zahraničí s p. Řepkou. nevím zda by se mu líbilo, že paní dělá kariéru a on nemá doma pohodlí...-))-- Otázku bych měla já... Kdyby si našla přítele ona, utrácela rodinné peníze a dělala hrdinu a novinách , barech - byla by ?..... Byla. Dneska bez dětí a pan. Řepka nebo někdo jiný by seděl doma, vařil , pral, chodil na pracák a říkal si " Ona se vrátí." ..

lukreciaborgia
25. 3. 2014 • 20:24

msml20-takovou koninu jsem ještě nikdy neslyšela.!Nikdy!!

lukreciaborgia
25. 3. 2014 • 20:22

ladybug-ale on platí!!!na děti 131 000.-Kč,na bývalku 60 000.- a studium své dcery půl milionů ročně!!!Proč to nikde nenapíšou???A ex Řepková živí svého milence,který jezdí stále Řepkovým autem,používá jeho dům,jeho zahradu a jeho prachy,protože nikde nepracuje.!!Je to příživník,kterého živíˇexŘepková!!Nevím,proč se o tom nepíše,když ji tak fandíte.Já Vlaďku Erbovou taky nemusím,ale ona aspoň maká a stará se o děti.Ale pracuje!!!

lukreciaborgia
25. 3. 2014 • 20:13

Asi jsou dvě paní Řepkové.Ta druhá a exfotbalisty Řepky je líná jak prase a jediné co umí je štvát děcka-no děcka -proti otci.Jeho téměř 20-tiletá dcera jezdí do nejdražší školy v Praze svým Mercedesem ,fláká se,neučí se a ještě to nedotáhla na maturituˇOtec jí platí půl milionů ročne na studia.Nechal jim barák,auta a zajistil i Tomassa.jim je to málo.Pořád málo a málo.Řepková stejně jako Šlégrová a jiné rádoby celebrity nikdy nikde nepracovaly.A že se staraly o děti??No snad proto je měly,ne?Já jsem taky pracovala a starala se o děti.Mě už to fakt štve,co si ty zlatokopky myslí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.