Vlaďka Erbová se rozpovídala: Problémy se zdravím i penězi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlaďka Erbová se rozpovídala: Problémy se zdravím i penězi!

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka
Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Vysloužilá modelka a dvojnásobná maminka Vlaďka Erbová (32) se rozhodla pomalu skončit s kariérou na módním mole a věnovat se charitě. A to v době, kdy její manžel Tomáš Řepka (40) prohrál soud a musí pořád platit vysoké alimenty na děti z prvního manželství. Jak chce tohle pár zvládnout?

Kromě řešení finančních problémů trápí Erbovou také zdraví. Po prvním porodu zanedbala léčbu uzlu na štítné žláze a teď se celý případ ještě víc zkomplikoval. Ve světě modelingu o ní také nebylo dlouho slyšet, a to kvůli tomu, že silikonová sexbomba vyměnila focení v bikinách za prodej nemovitostí. „Prioritou jsou samozřejmě děti, ale momentálně se snažím rozkoukat v realitách, což je obor, ve kterém jsem dřív založila společnost,“ vysvětluje Vlaďka na stránkách iDnes.cz.

Při tom ještě založila s manželem občanské sdružení Vlaďka dětem, což je v současné době její hlavní činnost. „A jelikož ji dělám naplno, část honorářů získáváme s manželem za to, že jim propůjčíme svoji tvář, zbytek peněz jde samozřejmě na konto sdružení. Musím přiznat, že jsme naše výdaje hodně zminimalizovali. Ono to jde. Člověk zjistí, že mu stačí, aby měl střechu nad hlavou a peníze na normální provozní věci a je spokojený. Velké náklady už u nás nejsou,“ dodává. A ani být nemůžou. Tomáš Řepka už si fotbalem nevydělává a spoléhá na své spisovatelské umění. Na jaře mu má vyjít další kniha. Do toho ještě musí platit tučné alimenty na dceru Veroniku (18) a Thomassa (13). Ty dohromady činí 101 tisíc korun za měsíc. Podle jeho ex-manželky Renáty se navíc dětem vůbec nevěnuje.

Ale silikony na hřebík ještě definitivně nepověsila . Erbová totiž čeká jenom na kvalitní nabídky. „Nechci se nikoho dotknout, ale dneska dělá modeling skoro každý. Ne každý, všichni. Nechci se zapojovat do věcí typů diskotéky a bary. Nijak to neznehodnocuju, dělala jsem to, ale v tuto chvíli jsem matka dvou dětí a tohle místo už není pro mě. Pokud dostávám nabídku nějakého mola, ráda ji příjmu, ale taky vše závisí na honoráři. Já si za sebou stojím, mám nějakou cenu a vím, co umím. Hlavní jsou pro mě reklamy nebo kampaně spojené s mou tváří,“ uzavírá.



Přečtěte si
kropac
24. 3. 2014 • 20:47

24. 03. 2014 20:45 nechapu sprostotu Repky a jeho nyni legalni metresy. okradli spolu byvalou rodinu, a chudacek citliva vladenka ma ted depresi z toho, ze se o jejich amoralnich sr....ach vi.... chudinka citliva. Ale kdyz se chtela na ukor jine zeny zajistit a pretahla tehdy uspesneho fotbalistu, ktery ma iq tykve a za pich si jiz nepamatuje co je bile a cerne... to mela silnou, hrosi kuzi. maji se za co stydet. myslim, ze ta vylhana knizka bude pekna sr...cka. bohuzel uz fotbalem mister Repka uz moc nevydela. Miluju ty frajery co se vidi jako moralni borec a pritom kali kde muze.... i do hnizda kde mel stastny rodinny zivot a ktera byla zakladem jeho kariery a uspechu. Jo kratka pamet prichazi s novou zenou. pi.erbova je luza a mr.R idiot.

babapsi
22. 2. 2014 • 20:12

Na ilustračním fotu gauner a blbka! To nemají na prezentaci lepší foto? To už snad dělají naschvál,jako ta pětice z předávání cen za film. tvorbu, nebo šílená nagyovánečasová!!!!!!!!!

mandat
22. 2. 2014 • 15:26

Presne tak. Ze se nestydi. Zalozi charitu a ma o penize a slabu postarano.A ted jeste chce,aby jsme ji litovali, ze musi manzel platit alimenty.

mandat
22. 2. 2014 • 15:25

Ta si to super naplanovala, to bude druha Svobodova. Bude vybirat penize a na nich parazitovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.