Tomáš Řepka pojmenoval problém s exmanželkou: Nechce se jí makat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tomáš Řepka pojmenoval problém s exmanželkou: Nechce se jí makat!

On vydal knihu, ona poskytuje ukřivděné rozhovory. On prý krutě týrá rodinu, ona se zas zalyká nenávistí a má ho pomlouvat, kudy chodí. O kom to tak může být řeč? No přeci o jednom z bývalých párů, který si rozhodl vyřídit účty pěkně zostra a za účasti veřejnosti - bývalých manželů Řepkových.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

angi2
27. 03. 2014 11:20

Klobouk dolů paní Řepková- ta bývalá,
byla bych taky pro zřízení poradny.Třeba by Vás překvapilo, kolik žen a nejen jich by bralo radu.
Zůstat dneska sama s dětmi sama není jednoduché, ani pro ně a ani pro mámu, protože i když v dnešní domě máte stanoveno výživné, není řečeno , že dojde v daném měsíci - a upřímně, pokud děti p. Erbové budou něco chtít a nebo potřebovat, těžko jim řekne p. Erbová: "Počkejte, táta musí zaplatit výživné"-čekat budou děti bývalé."
Je dobře, že se brání p.Řepková , a hlasitě, protože , kdyby ne, spousta žen by sedělo doma, žmoulalo kapesník a říkali si: " On se vrátí"..
Proč by neměla mít nic z toho, že se starala o jejich děti, domácnost- v době , kdy mohla pracovat byla pokud vím, v zahraničí s p. Řepkou. nevím zda by se mu líbilo, že paní dělá kariéru a on nemá doma pohodlí...-))-- Otázku bych měla já... Kdyby si našla přítele ona, utrácela rodinné peníze a dělala hrdinu a novinách , barech - byla by ?..... Byla. Dneska bez dětí a pan. Řepka nebo někdo jiný by seděl doma, vařil , pral, chodil na pracák a říkal si " Ona se vrátí." ..

smazan_20150608
25. 03. 2014 18:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

smazan_20150608
25. 03. 2014 18:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mereni_iq
25. 03. 2014 09:07

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů.
Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše?
Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů!
Více informací a samotný test naleznete na této adrese:
http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/
Hodně štěstí a správných odpovědí!

8bc5
24. 03. 2014 22:50

Řepka si prostřednictvím bulváru dělá reklamu na svoji knížku,která stejně za 14 dní skončí v lev.knihách za 5 Kč.V posled.době vydává paměti každá nula.Paní exŘepková nemá čeho litovat,tatík od rodiny kterému spadne srdíčko do kalhot a palí mosty stojí jako člověk za h....o Každý slušný chlap který odejde od rodiny tak se snaží zajistit finančně bývalou rodinu a ne prostřednictvím bulváru řešit svoje osob.záležitosti kolem svých děti.Paní nová Řepková má krátkou paměť a nějak zapomněla na své pindání v době kolem rozvodu ze svým o někol.let mladším manželem.A,že děti Řepky neuznávají a neobdivuji Erbovou ?? Co by na Erbové bylo k obdivování ,nahota na fotkách??

kropac
24. 03. 2014 21:04

Nemůžu uvěřit co tu čtu. Repkove syn chodi do skoly s mou dcerou, paní R je velmi slusna a příjemná, je i ve školním výboru,jezdí starým autem a je velmi skromna. Zavery lidi co ji neznají chápu, erbova s repkou mají otevřenou podporu kamarádů z medii, Plesku a haha, i to poukazuje na to kteří lide v těchto novinách pracuji myslím, že udělala dobře, že se konečně proti lžím se strany svého ex konečně ohradila... Nechala na sebe házet špínu od te luzi jiz příliš dlouho. A doufám, že Repkovi ta reklama sve pseudoknizecky pomuze, nikdo uz mu nevěří, všechno vždy vzdal... I vztah se synem a dcerkou

lukreciaborgia
25. 03. 2014 20:13

Asi jsou dvě paní Řepkové.Ta druhá a exfotbalisty Řepky je líná jak prase a jediné co umí je štvát děcka-no děcka -proti otci.Jeho téměř 20-tiletá dcera jezdí do nejdražší školy v Praze svým Mercedesem ,fláká se,neučí se a ještě to nedotáhla na maturituˇOtec jí platí půl milionů ročne na studia.Nechal jim barák,auta a zajistil i Tomassa.jim je to málo.Pořád málo a málo.Řepková stejně jako Šlégrová a jiné rádoby celebrity nikdy nikde nepracovaly.A že se staraly o děti??No snad proto je měly,ne?Já jsem taky pracovala a starala se o děti.Mě už to fakt štve,co si ty zlatokopky myslí.

holmes11
24. 03. 2014 20:14

Možna by so měla pi.Renata otevřít poradnu, mohla by pomoci i jiným ženám. Muže byt vděčná, že ji ex opustil... On a erbova si jeden druhého zaslouží, ona ma z Mostu svou pověst, a on že Sparty svou. Jen mi přijde, že v Plesku tezce lobuji za erbovou... Asi to mladý kočky chápou to očerňování pi. Renáty mi přijde trapne. No uvidíme, jak dopadne jejich další stání, dle mého nazoru by soud uz měl byt spravedlivý. Ps: zlatokopka je zena, ktera účelově navazuje vztahy za účelem svého Fin.zajištění. Bývalé manželky se často podílejí na vzestupu svého jiste tehdy chudého manžela. Pak je jeji přínos jasny a nezpochybnitelný. Jen ustat finančně náklady na dlouhý boj, nebude pro byvalky bez financí snadný. Řepka je arogantni a evidentne hlupák. Říká se, že muzi investuji tam kde spí, v tomto případe 100% pravda. Ještě me zajímá, kde erbova vydělala za 1rok na vilu a další aktiva. Co řepka ukrad, to si ted užívají společně. A ex a haranti.... At se jdou Past!!!

holmes11
24. 03. 2014 20:03

Jeho byvalka je ženská na úrovni, ktera ho vždy podrzela, ted je za to oceněna. To že vytvářela 20let domov, podporovala ho, starala a stará se dobře o děti... Jeji věc? Vždy mě fascinovalo, že první manželky jsou popisovány jako vycucané, line, bordelarky... Nove zas jako zachrankyne toho chudaka chlapa. Hodně mladých slepicek si to mysli. Původní manželka si zaslouží úctu a půlku peněz, je ve veku kdy karieru asi uz neudělá a zrovna o p. Repkove, ktera se do ted chovala vrcholné korektně, si myslím, že muže byt symbolem pro hodně zen v jeji situaci. Ono totiž říct, že děti jsou hajzlové, byvalka lenoch a on je chudák zachranenej, je asi lehčí, než říct , že na děti ser.. 20 let s ex nic neznamenají a slušnost je po exotickém sexu nedulezita a prachy nikdy z kasicky neukradl.... Držím Renatě Repkove palec. Doufám že prokáže u soudu, že řepka s erbovou jeji rodinu vybrakovali... Pi erbova ma přece realitní kancelář v cernosicich, přes kterou pravděpodobně vyvadeli obsah kont Repkovych. Repko

holmes11
24. 03. 2014 19:51

Ha ha. Bývalé manželky jsou vlastně takové line coury a nemakacenka. Jak si vůbec dovoluji manželovi, ktery od nich odešel cokoliv vyčítat. A po 40 by měla byvala zena nejlepe zemřít!!! Je tak vrcholné sobecké nevernikovi neprat vedle mlade dívky štěstí, něco chtít třeba pro své děti, které by měli byt vdecne za tak vzácný genom. Peníze si vydělal, tak at si je utrácí. s novinkou. Ono přát hajzlovi, co se vykašlal na rodinu a děti, pote co potkal mladší kočku, ktera chce hnizdit do hotového, něco dobrého asi o to těžší, když panáček roztrubuje jake jsou ty byvalky ale svi.e, děti hajzlové nevdecny a soucasna samice vedle, trpící bytost s velkým srdcem a touhou chránit cely svět. Osobne měl byt frajer, chtěl pichat jinde, tak ale odejít na úrovni, bez drbu

axana
24. 03. 2014 17:29

A proč by měla Řepková makat. Až jí dá ten její ex půlku majetku, tak by se klidně mohla Řepkovi vymočit do ksichtu nabo aspoň před dveře jeho baráku. Co Řepkový vyčítáte?! Že dělala posluhovačku svýmu podařenýmu ex??! Jen se jí divím, že při takovým kre.té.novi si nenašetřila pořádnej balík. To aby kdykoli měla na pořádný advokáty. Já jí moc fandím. A tu vyzáblou umělou snědou koza.tinu přímo nesnáším. Je odporná jak pr.del starýho kozla.

ladybug
24. 03. 2014 00:19

Pan Řepka má štěstí, že je v Česku, na západě by ho rozvodoví právníci pořádně oškubali. Platil by bývalé manželce a ještě alimony na děti.

mnpv
24. 03. 2014 06:36

A myslíš, že tady ne?

holmes11
24. 03. 2014 20:16

Jak vidíš tak ne. Asi soud fandí Sparteeeee. Zloděj křičí chytte zloděje, Řepka zase Jaaa neuhyyybam

lukreciaborgia
25. 03. 2014 20:22

ladybug-ale on platí!!!na děti 131 000.-Kč,na bývalku 60 000.- a studium své dcery půl milionů ročně!!!Proč to nikde nenapíšou???A ex Řepková živí svého milence,který jezdí stále Řepkovým autem,používá jeho dům,jeho zahradu a jeho prachy,protože nikde nepracuje.!!Je to příživník,kterého živíˇ­exŘep­ková!­!Nevím­,proč se o tom nepíše,když ji tak fandíte.Já Vlaďku Erbovou taky nemusím,ale ona aspoň maká a stará se o děti.Ale pracuje!!!

msml20
23. 03. 2014 21:25

Zato paní Vladěnka je hotový dříč. Kost a kůže a on kdyby neuměl hrát fotbal tak by se taky moc nepředřel. Duševně už ani omylem.

lukreciaborgia
25. 03. 2014 20:24

msml20-takovou koninu jsem ještě nikdy neslyšela.!Nikdy!!

prroud
23. 03. 2014 20:12

,budeme muset jednou udelat srazik Aha diskuteru a sejit se,uz se tesim na mrdouna,jak si krasne nafackujem(nebo taky ne,mam uctu k duchodcum,i k tem "blbejm") a na jiny jak se poplacame po zadech

lena40
23. 03. 2014 19:55

Hlavně, že on maká. Honí se za míčem, zas tak moc mu to nejde. Ten by měl makat ve fabrice a hrát zadarmo.

prdyvrdy
23. 03. 2014 19:58

pokud mu to sype tak ty!! nehodnoť jeho výkon

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.