Totální válka Řepkových: Tomáš prý děti úplně zazdil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Totální válka Řepkových: Tomáš prý děti úplně zazdil!

S exmanželkou si jdou po krku. Tentokrát Tomáš Řepka neuspěl. Na Tomassa bude platit dál 25 tisíc
S exmanželkou si jdou po krku. Tentokrát Tomáš Řepka neuspěl. Na Tomassa bude platit dál 25 tisíc (Foto Aha! – Martin Sekanina, koláž Ahaonline.cz )

U soudu ostrouhal. I když si Tomáš Řepka (40) fotbalem už nevydělá ani na rohlíky, alimenty bude platit dál. A stejně vysoké. Synovi Tomassovi (13) a dceři Veronice (18) se totiž vůbec nevěnuje.

O žalobě na snížení výživného na Tomassa, které dělá 25 tisíc korun měsíčně, rozhodoval obvodní soud pro Prahu 6. A zamítl ji! Řepka, který si chodí kopnout už jen 1. A třídu za Hvozdnice, tak bude dál přispívat exmanželce Renátě 101 tisíc. Na Veroniku totiž dává 76 tisíc.


Rozhodnutí soudu bývalou hvězdu Sparty rozhodně nepotěšilo a po opuštění síně působil značně popuzeně – tedy stejně jako na hřišti. „Dětem se nevěnuje, úplně je vymazal ze svého života a o vše se soudí. Přitom má naše společné úspory. Více neřeknu, nezlobte se,“ uvedla Řepková a více odmítl sdělit i její právní zástupce z advokátní kanceláře Skácel.
Řepka se teď stará jen o svou novou rodinu. S modelkou Vlaďkou Erbovou se tajně vzali v létě a vychovávají spolu téměř dvouletého syna Markuse. O majetek z předchozího manželství, který má podle Renáty hodnotu 400 milionů, se s bývalou ženou a dětmi dělit zřejmě nehodlá.



Přečtěte si
kropac
24. 3. 2014 • 21:21

Ano ma vinu. Měla si vzit svůj dil ještě pred rozvodem a neduverovat mu. Ted majetek vyvedl přes milenku, vzteka se, když mu někdo připomíná, že ma závazky a raději záměrně VŠE prodlužuje. Repkova ma smůlu, že je jiz starší a asi tolik neadorovala. Řepka je bezpaterni zbabělec a to mu jiste jeho děti jednou spocitaji. Repkove držím palce, je v pravu. Jen si říkám, že soud neřeší zlocinne vyvedení jejich společných peněz přes realitku, kterou si v te době Erbova narychlo založila, navíc ihned koupila dum v řádech mnoha mil z majetku prave zalozene sro. Jsou to zloději s drzosti povla z ghetta.... Hlavně že NEUHYBA...

jaryn17
1. 2. 2014 • 15:48

no ono to z temi 400 mil nebude tak horke , jo vydell je ale za 25 let a to ze hraje automaty od 25 je 10 let takze nejakej melou tam urcite spadnul , villa dum a byt taky neco stal a hlavne ty jeho uaticka , vylety dovoleny , panove ten Pan repka ma vydelano ale uz mu toho tolik nezbylo proto je tak nasranej. Jo a JESTE MALEJ dodatek ta Erbova jak pisete ZLATOKOPKA ma sve prachy vydelane za modeling a nakej ten meloun uz vydelanej mela kdyz poznala toho woa , Fakt Repka me zklamal hlavne kuli detem . Klobouk dolu pred Maresem , vse co si preje jeho manzelka ma

britva
1. 2. 2014 • 14:55

já jen nechápu proč se rozváděl. tu romku mohl mít jako bokovku a klidně s ní i bydlet a mít dítě, stejně jak to má třeba Soukup nebo Mareš. jen by ho to nestálo tak šílený alimenty a byl by vpohodě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.