Řepkovy děti mu zatápějí: Dcera schválně propadla ve škole za 500 tisíc ročně a syn ho zazdil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Řepkovy děti mu zatápějí: Dcera schválně propadla ve škole za 500 tisíc ročně a syn ho zazdil!

O tom, jak se žije rozmazlovaným dětem z prominentního prostředí si uděláte obrázek, když nahlédnete do nové knihy fotbalového kanonýra Tomáše Řepky (40) nazvané příznačně - Neuhýbám! S dětmi z předchozího vztahu s Renatou Řepkovou se téměř nevídá, což přikládá vlivu matky. Řepka současně vychovává s manželkou Vlaďkou syna Markuse (2) a Viktorku (8), kterou má Erbová z prvního manželství.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

egyptanka
23. 03. 2014 12:15

Muhehehe a on si někdo tu knížku koupí? Já bych tu špínu nečetla ani zadarmo.

macek220364
16. 03. 2014 12:27

Ať to bylo jak to bylo, Řepková to nezvládla, děti štvát proti otci neměla, je sama proti sobě. Taky se mi to přihodilo, bolelo to, ale děti mají právo i na tátu a časem si samy udělají obrázek, hloupé nejsou

beladona
16. 03. 2014 11:01

No řešit to knihou nemusí, ale téma knihy snad není jeho rodina, ale něco jiného, já takové věci nečtu, takže nevím.V každém případě bych pochopila, že pohár trpělivosti u něho taky přetekl, protože Řepková a evidentně " pouze " její dítka otce Řepku propírají bulvárem pravidelně , neúmorně už víc jak 2 roky.Celkem Řepku chápu, že se obhajuje veřejně.Holt na hrubý pytel hrubá záplata, ono to někdy asi jinak nejde.

8bc5
15. 03. 2014 20:10

Nevím proč pan Řepka musí řešit své osob.záležitosti kolem bávalé rodiny prostřednictvím bulváru.Pan Řepka se měl více zajímat o své ratolesti už počas prvního manželství a místo drahého školného měl rozcapenou princezu nechat navštěvovat naší školu a bez školného.Osobně si myslím,že dcera netrucuje ale ,že je hloupá a nestačí tempu na privát.škole.Cizí škola,drahé školné a protekce z netalentovaného dítěte nikdy nemůže vyprodukovat dušev.titana když dítko na učení nemá správné vlohy.

fjdksla
15. 03. 2014 16:13

Ty děti jsou bezpochyby zhýčkané penězi a drahými věcmi, ale to přece neznamená, že jsou bez citu. Jak jim asi je, když se jejich rodiče upřímně nenávidí a řeší víc jak tři roky přes bulvár každý svůj prd ? Ony přišly o zázemí, o jistotu, o pocit bezpečí, a vyrovnávají se s tím, jak jim věk a životní zkušenosti dovolí (čili hodně blbě). Vy si myslíte, že jim je jedno, když si jejich taťka v bulváru libuje, jak je šťastný a jak se stará o své nové dítě, o to vyženěné taky, zatímco prvním dvěma nakoupil tuny krámů a tím pro něj otcovství haslo (sám v několika rozhovorech přiznal, že se jim nevěnoval)? Chování dětí k Řepkovi je pouze důsledek, příčina byla v otci. A to jeho hamounství vůči první rodině a štědrost vůči druhé je kapitola sama o sobě.

illis
15. 03. 2014 15:39

Být panem Řepkou, tak žádnou knihu nepíši. Pomlouvat v ní vlastní děti, to umí jen hlupák . Měl šťastné a spokojené děti, teď dělá otčíma Viktorce a pořídil si další dítě, typický příklad rozmařilého chlapa . Já se jeho dětem nedivím, pustí televizi, táta s Erbovou, otevřou časopis táta s Erbovou a rodinkou . Co po dětech chce, aby mu za rozpad rodiny děkovali. Nechápu, proč by měl soud zrovna jemu snižovat alimenty. Děti za rozpad rodiny nemohou a když může teď peníze používat i pro dceru Erbové, tak ať si hlavně uvědomí, že jeho děti by si to samé přinejmenším zasloužili .

b.r.s.a
15. 03. 2014 13:47

Proboha,tady každý dělá jako by Řepka byl jedinej,kdo se rozved , jako by byl jedinej ,kdo si našel jinou.
Jako by u ""početí"" jejich dětí byl jen on sám .
Řepku tady téměř nikdo nezná,Erbovou taky ne.
Tady podle těch příspěvků to vypadá,že snad Češi jsou morálka sama
Navíc a mimochodem ,jejich matka má taky jinýho.
Ona totiž jako matka by měla holku přehnout přes koleno a naplácat jí prd...el až by si na ní nesedla.Kluk nevím jak se chová,ale měla by jim vysvětlit,že se prostě musí chovat ,když už nic jinýho,tak alespoň slušně,oba dva.Když to neumí a to jí je 18 , pak nemůže od nikoho nic čekat.

beladona
15. 03. 2014 12:39

Obávám se, že dcerunka propadá ne naschvál, ale protože holt má genetickou výbavu takovou jakou má.Kromě toho má manýry "zlaté mládeže."Rozvádí se každé 4. manželství, pro děti je to síla, ale na druhou stranu, jakpak Řepkovi měli stmelenou rodinu? Řepku bych nesnesla ani na vteřinu, ale o rodinu se finančně staral .Fotbal je jeho povolání, není jediný otec, který s rodinou nemůže být pořád.Kdyby stará Řepková byla co k čemu, nebude děti navádět.V podstatě nevím, co ty dětí chtějí spolu s matkou chtějí.Jsou natolik velké, že chápou, že rodiče násilím spolu žít nedonutí, snad chápou, že když se rodiče brali byli hodně mladí a prostě to nevydrželo,Není to důvod k tomu, co spolu s matkou proti Řepkovi vytvářejí. Aby jim platil Řepka " dolce vita " to by všichni brali ale co za to? Kopat ho při tom ještě do zadku?Ať jdou tedy na školu státní, snad tam inteligenčně stačí , tam se toho totiž moc nepromíjí.Je veliká móda ze všeho obviňovat chlapy, jenže jakkoli je mi protivnej celej Řepka, nemakačenko to není, vztah s jejich matkou se rozpadl, tisíce rodin tím prošla a přátelí se dál .Z dětiček Řepkových pod vedením jejich matky vyrůstají nic než frackové.Řepkové se to jednou vrátí a ˇpro Řepku je to už teˇ´d zklamání.

b.r.s.a
15. 03. 2014 13:49

evicka55
16. 03. 2014 08:03

souhlas Ta rodina žije úplně někde jinde a neví co je nemít peníze, ale propírat svoji přes bulvár je hnusný

ouha
15. 03. 2014 12:37

Schválně propadla? Při takové genetické výbavě šlo jen stěží o schválnost. Ta rodinka je vypatlaná už od pohledu.

alexa-lexa
15. 03. 2014 11:41

Čemu se jako tenhle vyholenej trotl diví?? Že se s ním děti nebaví?? No zřejmě si tenhle vymaštěnec nedokáže připustit,že svým odchodem k nějaký štětce přičmoudlý,o který všichni věděli a vědí,že je zlatokopka, dětem ublížil.To,že jeho dcera propadla není určitě tím,že to udělala naschvál,rozhodnutí o jejím studiu na nějaké drahé škole udělali určitě společně se svojí bývalou ženou,tak nevím co teď kecá za bludy!! Soudný člověk si,díky těmhle hemzům v jeho "knize",o něm udělá dokonalý obrázek,jak je blbej a jak je pod vlivem tý svojí brikety. To jsou výplody její a né jeho.Je to prostě debil nic jinýho. Pomlouvat veřejně svoji bejvalku takovým způsobem může jen ubožák,který ani za mák nerozumí svým dětem a který si myslí,že dárkama a penězma všechno nahradí...UBOŽÁK na entou!!!

illis
15. 03. 2014 15:44

alexa-lexa Přesně jak píšeš, nejraději by jeho bývalou ženu pod jeho vedením očernili. Děti

mikimi
15. 03. 2014 11:34

O přístupu dětí, které si ničeho neváží, vypovídá i tento úryvek: "Když jako rodič jen dáváš, vozíš dárky, který ti děti vrátěj, aniž by je rozbalily, nebo je odnesou někam do sklepa, vydržíš ze sebe dělat blázna rok - ale navěky to nejde."
...ano, tak tohle vypovídá hodně, že se děti nedají koupit dárkama. Jako sorry, jestli si myslí, že ho budou mít radši když jim bude vozit hromady dárků. Pokud to ani nerozbalí, tak to naopak vypovídá o tom, že o dárky nestojí, že stály o tátu, který zřejmě díky vlivu nové partnerky nestojí o ně. O vlivu bývalé manželky si tedy také nedělám iluze. Sakra jsou to tři dospělý lidi, měli by se nad sebou všichni tři zamyslet a snažit se najít nějakou rozumnou cestu, aby děti měly oba rodiče.

anezat
15. 03. 2014 11:23

Má vůbec Renata Řepková nějaké vzdělání, když už nemá pracovní návyky po dlouhých letech soužití s penězovodem Řepkou, který kromě fotbalu absolutně nic neví a neumí? Je ta dcera opravdu tak nadaná na tuto školu? Těžko říct. Vlohy se dědí po rodičích a nadání se uplatit nedá, píle se musí vydřít a to tu jaksi neplatí.

zkratik
15. 03. 2014 11:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

illis
16. 03. 2014 15:11

Myslím si, že je to jen věc Renáty Řepkové. Pokud vím, tak Řepkovi poskytovala dokonalý rodinný servis do doby, než se začal tahat s Erbovou. Jen co si ji nacpal do postele, tak začal řešit, jak svou původní rodinu obrat . To se prostě nedělá. Bývalá rodina i současná mají nárok na stejné životní podmínky a pokud tomu Řepka nechce rozumět, tak ať jde do háje, jednou bude své děti

ivoadler
15. 03. 2014 11:20

Když oni mají výdaje nastavený na mnohem větší příjmy, než mají v současnosti. To není jen případ Řepky ale i našeho expremiéra Nečase. Jsem zvědav, jak chlapci obstojí.

anezat
15. 03. 2014 11:23

smazan_20150608
15. 03. 2014 11:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.