Řepkova bývalka zuří: Erbová na její dcerku musela zavolat policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Řepkova bývalka zuří: Erbová na její dcerku musela zavolat policii!

Mladá Řepková měla konflikt s Vlaďkou Erbovou
Mladá Řepková měla konflikt s Vlaďkou Erbovou (Foto: Aha! - Martin Sekanina, Daniel Černovský, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Podle očekávání způsobila nová kniha Tomáše Řepky (40) "Neuhýbám!" pořádný průvan v beztak již notně napjatých vztazích mezi hvozdnickým kanonýrem a jeho rodinou. Zhrzená Renáta Řepková (40), která asi bude pěkné číslo, nelenila a rozhodla se zareagovat na slova bývalého manžela.

Půl milionu "v čudu", táto plať ještě!

Paní Řepková jistě dlouho přemýšlela, jak zasadit exmanželovi co nejbolestivější ránu, a tak napráskala další skandální střet, tentokrát mezi Vlaďkou Erbovou (32) a "propadlicí" Veronikou Řepkovou (19). Vše se mělo odehrát před dvěma týdny, když si nešťastná dcerka jela k otci postěžovat, jak trpí, když jí přestal platit školné. Přesně jak slíbil, když dcera naschvál propadla. Školné totiž ročně přijde na půl milionu, což není zanedbatelná částka ani pro bývalou fotbalovou hvězdu.


Mladou Řepkovou musela uklidnit policejní hlídka

Renáta Řepková si v Blesku vylila srdce s tím, že Tomáš nejenom neplatí Veronice školné, ale ani výživné: "Paní Erbová volá na dceru policii, když se pokusí za ním jet a říct mu, že není v pořádku, že jí skoro rok neplatí to, k čemu se zavázal." A policie skutečně na místo dorazila, jenže Řepková další podrobnosti rozvádět nechtěla, i když jinak je konkrétní dost.
Ponížil dceru a smál se!

Jak tedy mělo proběhnout ono setkání Vlaďky s Veronikou? "Verča jela za svým otcem, snažila se mu vysvětlit svou situaci. A on ji, za přítomnosti své nové ženy, se smíchem vyhodil. Paní Erbová křičela na dceru, ať vypadne z jejího pozemku, že tam není vítána. Ponížil vlastní dceru a smál se! O tom, jak Řepka dceru stále ponižuje, vypráví paní Řepková ráda, zvlášť proto, že dívka byla na otce silně fixovaná.
Běžná škola by Veronice dala také dobré vzdělání

"Smál se jí, když mu volala a říkala: Tati, ty jsi nezaplatil školné, takže mě nepustí dál, a řekli mi to před celou třídou." To prý nesla dívka těžce, stejně, jako když se u otce nesetkala s pochopením, když musela chodit do pomocné třídy. Přitom řešení by mohlo být tak jednoduché. Děvče ať chodí do normální školy, která odpovídá jejím schopnostem, a ne do předražené výběrové British School. A jestli jí s neplacením školného udělali ostudu ve škole, bude to spíše otázka etiky a úrovně dotyčných pedagogů.



Přečtěte si
kropac
24. 3. 2014 • 20:55

a jeste malickost. Proc by mela pi.Repkova je jeji deti snizovat zivotni uroven. On neplati, jak vsude vypravi. To se opravdu domnivate, ze nema podil na jeho uspechu, nebo ze je v poradku rodinku obrat ocernit a de facto touto formou znicit. Repkova ma narok na pulku, jako je to obvykle po 20letem manzelstvi vsude na svete. On odesel za mladsi, ma ona trpet za svuj vek atd? vzdyt se Repka zviditelnuje a marketingove podporuje svuj pisemny vypludek formou, ktera je naprosto nemoralni a naprosto ohavna. Ospravedlnuje se, ze neni takove prase a podrazak? Jiste. Snad to hodne hovad koupi, Erbova potrebuje na hadry. A mimochodem... kolik si myslite, ze Erbova vydelala za dobu co je s Repkou? nikomu neni divne, ze pote co repkovym VYRABOVAL Repa konto, ona zalozila obchodni spolecnost a v ni dum za mnoho milionu kc atd? Oni byvalou Repkovou normalne okradli, to je pravda. A tusim, jak to bylo se spartanskou kasickou. Za to si LINA A ZLATOKOPECKA SPARTA MOHLA ASI TAKY, ze? ))))

kropac
24. 3. 2014 • 20:49

24. 03. 2014 20:45 nechapu sprostotu Repky a jeho nyni legalni metresy. okradli spolu byvalou rodinu, a chudacek citliva vladenka ma ted depresi z toho, ze se o jejich amoralnich sr....ach vi.... chudinka citliva. Ale kdyz se chtela na ukor jine zeny zajistit a pretahla tehdy uspesneho fotbalistu, ktery ma iq tykve a za pich si jiz nepamatuje co je bile a cerne... to mela silnou, hrosi kuzi. maji se za co stydet. myslim, ze ta vylhana knizka bude pekna sr...cka. bohuzel uz fotbalem mister Repka uz moc nevydela. Miluju ty frajery co se vidi jako moralni borec a pritom kali kde muze.... i do hnizda kde mel stastny rodinny zivot a ktera byla zakladem jeho kariery a uspechu. Jo kratka pamet prichazi s novou zenou. pi.erbova je luza a mr.R idiot.

bibi-oliver
23. 3. 2014 • 10:14

nevím jak to bylo před rozvodem,ale také nevím proč dcera nemůže chodit do státní školy?že se lidé rozvádí je fakt,ale že se budu přes děti mstít a navádět je hnus,také nevím proč paní řepková nepracuje určitě jazyky umí tak by se v praze pro ni zaměstnání našlo,ale zvykla si na velké peníze a hrát na paničku a ted je to pro ni pád,paní erbová at je jaká je ale peníze vydělává a že pan řepka s ní začal chodit a později si vzal je vždy rozhodnutí obou

ferdinand6
21. 3. 2014 • 21:39

Řepa, no...

evalina
21. 3. 2014 • 00:18

ten je teda odpornej a co mu to visí od huby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.