Řepkovy děti mu zatápějí: Dcera schválně propadla ve škole za 500 tisíc ročně a syn ho zazdil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řepkovy děti mu zatápějí: Dcera schválně propadla ve škole za 500 tisíc ročně a syn ho zazdil!

Řepkova dcera Veronika naschvál propadla ve škole, která stojí ročně půl milionu!
Řepkova dcera Veronika naschvál propadla ve škole, která stojí ročně půl milionu! (Foto: Aha! - Pavel Mazáč, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

O tom, jak se žije rozmazlovaným dětem z prominentního prostředí si uděláte obrázek, když nahlédnete do nové knihy fotbalového kanonýra Tomáše Řepky (40) nazvané příznačně - Neuhýbám! S dětmi z předchozího vztahu s Renatou Řepkovou se téměř nevídá, což přikládá vlivu matky. Řepka současně vychovává s manželkou Vlaďkou syna Markuse (2) a Viktorku (8), kterou má Erbová z prvního manželství.

Ještě před dvěma lety platil Řepka na alimentech 131 tisíc korun měsíčně, v rámci čehož se platilo školné dceři Veronice (18) na exkluzívní British School, které dělá přibližně půl milionu ročně. Dcera ovšem, zřejmě z protestu proti poměrům v rodině, dělala vše pro to, aby musela opakovat ročník.


No nenaplácali byste jí?

"Když jí hrozilo propadnutí, dal jsem jí nůž na krk s tím, že pokud neprojde, nebudu ten rok navíc platit. K srdci si to nevzala, propadla - a ještě z toho u soudu obvinila mě, že prej se kvůli mně nemohla soustředit na učení. Nikdo se nemůže divit tomu, že jsem odmítnul vyhodit půl milionu oknem, a zažádal o snížení alimentů," popisuje Řepka v knize.
Synek trucuje a s tátou nemluví

Se synem Tommasem (13) to není o nic lepší. "Neviděli jsme se od léta 2011, od tý doby jen sem tam esemeska, myslím tím ode mě, na kterou ne pokaždý odpoví, občas mu volám - a taky to jen někdy zvedne," říká o vztahu s chlapcem a doufá, že se časem vymaní ze vlivu matky. O přístupu dětí, které si ničeho neváží, vypovídá i tento úryvek: "Když jako rodič jen dáváš, vozíš dárky, který ti děti vrátěj, aniž by je rozbalily, nebo je odnesou někam do sklepa, vydržíš ze sebe dělat blázna rok - ale navěky to nejde.



Přečtěte si
egyptanka
23. 3. 2014 • 12:15

Muhehehe a on si někdo tu knížku koupí? Já bych tu špínu nečetla ani zadarmo.

illis
16. 3. 2014 • 15:29

Bude je muset poprosit, protože Erbová už o něho možná nebude mít zájem, on bude stárnout rychleji, přijdou nemoci, ozve se staré zranění atd. Ještě rád své děti poprosí.

illis
16. 3. 2014 • 15:24

Potřeboval si udělat reklamu, tak proto ty fotografie s Erbovkou, na zlost bývalé manželce . Také jsem z těch fotografií nebyla nikterak odvázaná, jen kopírují to, co je ve světě běžné, ale také na úrovni . Erbová by se fotila i s oslem na trávě a s horama v pozadí, kdyby za to byly peníze .

illis
16. 3. 2014 • 15:21

Jo jenže Ŕepka má dost ulitých milionků a proč by je měl cpát jen do nové rodiny? To by z toho jeho děti Veronika a Tomasso neměly vůbec nic a Erbová si bude mnout ruce . Ta se někdy navenek chová jak Matka Tereza, ale přitom jí to vše kouká z očí. Ta je tak vychytralá, že na ni ani Řepka nemá, kdyby byl jen trochu inteligentní, tak ji musel prohlédnout už na začátku.

illis
16. 3. 2014 • 15:16

majojo Souhlasím s Tebou, jenže Řepka to vidí jinak, ten jen kouká, jak nechat snížit dětem výživné. Měl by se stydět a ne se cpát do psaní knížek .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.