Nezničitelná Ljuba Skořepová (90): Uvažuje o svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nezničitelná Ljuba Skořepová (90): Uvažuje o svatbě!

Luba Skořepová
Luba Skořepová (pro Aha! – Alena Hrbková, ara)

Ljuba Skořepová už několikrát oslavila svoje devadesátiny a teď překvapuje myšlenou na svatbu. Brala by ale jedině zajíčka!

„Ve svém věku už mám hodně zkušeností a klidně bych se zase vdala. Ale musel by to být mladý muž,“ říká herečka na stránkách pluska.sk

V pražských Vinohradech bydlí Skořepová sama, po druhém nevydařeném manželství se už vdávat nechtěla a děti mí nemohla. „Zvykla jsem si na to, že jsem na Vánoce sama. Někdy prostě nemám na nic chuť a jsem bez nálady. Včera jsem jedla jenom dva ztvrdlé rohlíky, ale to mi nevadí,“ přiznává.

A proč vlastně ani s jedním manželem nevydržela? „První manželství nebylo ono, tak jsme si řekli, že si každý najdeme někoho jiného. Když jsem se vdala podruhé, skončilo to kvůli mně. Zlobila jsem, byla jsem zlá. Měla jsem vztah ještě s někým dalším. Můj muž byl strašný žárlivec a chtěl nás zastřelit, ale nakonec to dopadlo dobře. Další vztahy jsem už nelegalizovala,“ uzavírá Skořepová.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
defakto
9. 10. 2013 • 09:39

...... jen at si to holka dobře rozmyslí , at se neunáhlí !

tina.vitaskova
9. 10. 2013 • 05:44

Myslím, že má holka nejvyšší čas na svatbu, aby si trochu manželského života užila"hodně štěstí!!!"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.