Tleskáme! Luba Skořepová oslavila devadesátiny a byla označena za "úkaz"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tleskáme! Luba Skořepová oslavila devadesátiny a byla označena za "úkaz"!

Luba Skořepová oslavila 90. narozeniny.
Luba Skořepová oslavila 90. narozeniny. (Pro Aha! -Divadlo ABC)

V neděli 22. září oslavila Luba Skořepová 90. narozeniny v kavárně Divadla ABC. Večer s názvem „Je mi teprv 90! Teď to rozjedu!“ moderoval Aleš Cibulka a oslavenkyni přišli poblahopřát její přátelé a kolegové, mj. Arnošt Goldflam, Vlastimil Harapes či Miloš Horanský.

Od prezidenta Herecké asociace Jiřího Hromady získala Cenu Herecké asociace. Na závěr Lubě Skořepové blahopřáli ředitel Městských divadel pražských Ondřej Zajíc s uměleckým šéfem Petrem Svojtkou a předali jí dort ve tvaru Ceny Thálie. Večer zahájil krátký sestřih z dokumentů Jana Brichcína o Lubě Skořepové, následně Aleš Cibulka představil „úkaz“, Lubu Skořepovou, která celý večer s neutuchajícím elánem vzpomínala na své dětství a hereckou profesi.

V druhé části pak o této výrazné herecké osobnosti promluvili a poblahopřáli jí režisér a herec Arnošt Goldflam, režisér Miloš Horanský, prezident Herecké asociace Jiří Hromada, ředitel Ondřej Zajíc a umělecký šéf Petr Svojtka. O hudební doprovod se po celý večer starala Musica Bohemica, hosté mohli ochutnat dobroty podle receptů Lubiny babičky a prohlédnout si fotografie z kalendáře Luby Skořepové od Aleny Hrbkové.

Výstavu věnovanou Lubě Skořepové, mapující její hereckou dráhu, si mohou návštěvníci Divadla ABC prohlédnout do konce roku. Kromě výstavy zde najdou také pamětní knihu, do které mohou napsat vlastnoručně Lubě Skořepové blahopřání.



Autor:  ph

Přečtěte si
vilaamalka
24. 9. 2013 • 11:19

Na 90 let je velice vitální.Gratulace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.