Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (13) - Nemám »vytahanou« kůži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (13) - Nemám »vytahanou« kůži!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o 85 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

Pavla se brání útokům rýpalů, kteří tvrdí, že má po hubnutí »vytahanou« kůži. Ví totiž, jak tomuto problému předejít!

Kapitola 11 (únor 2012/131,2 kg)

Oslovila jsem právničku, jelikož předvolání od soudu na rozvod stále nepřichází. Manžel tvrdil nejdříve, že nemá na takové věci čas, potom že nemá oddací list. Nebaví mě podobné výmluvy a lži, myslím, že když se člověk rozhodne ze vztahu odejít k jinému partnerovi, měl by alespoň odejít s čistým stolem včetně podání žádosti o rozvod.

Blíží se narozeniny mého syna (narodil se 28.2.), chystám mu menší oslavu a dárek. Rovněž opět stoupám na váhu. Tentokrát úbytek není velký, váha ukazuje 131,2kg. Jsem o 1,8kg lehčí, ale neva, každé kilo se počítá.

Kůže i kostra těla má prostor se vracet a zpětně zmenšovat. Jak si mnozí myslí, že mám kůži vytahanou, tak to tak opravdu není, pokud se o kůži člověk stará jak má. Takže všichni rýpalové, kteří vesměs nemají žádné zkušenosti, vulgárně napadající na různých diskuzích… jste mi opravdu ukradení, pište si co chcete, nedělám si z vás těžkou hlavu, na to je život příliš krátký, navíc tací lidé mi nestojí za můj čas.

Pavla Truxová

Zaujal vás příběh Pavly? Na facebooku ji najdete ZDE!

 

Přečtěte si
wellnes.top
12. 10. 2012 • 08:09

Co ke tvým víc jak ubohým slovům dodat?Jsi hlupák každým coulem. Pavle přeji mnoho dalších úspěchů,hodně lidí závidí,že se dokázala vymanit z drápů mocné Obezity.Přeji totéž i jiným,co se o to pokouší a rozhodně se nenechte nijak vykolejit pitomci,typu fortin,kterých po naší české vlasti kráčí bohužel víc jak dost.

wellnes.top
11. 10. 2012 • 07:36

Nehodlám se tady s vámi fortine dohadovat,jen jsem napsala,jak to vidím a opravdu vidím na vlastní oči,jelikož jak jsem již psala,už pár let v oblasti wellnes pracuji.Znovu tedy jen krátce zopakuji,že elastičnost každého člověka je jiná,záleží na mnoha okolnostech,věku,péči o kůži,jak se o kůži v době úbytku kil stará,správná volba správných cviků.Nelze vše a všechny házet "do jednoho pytle".Nemám opravdu slov,pokud lidskou kůži přirovnáváte k vytahanému svetru.Myslíte například,že ženy po porodu všechny absolvují plastiky břicha?Nechci tvrdit,že v případě paní Truxové bude mít kůži vypnutou jako modelka,ale pokud se o ní správně stará,postupně se jí stahuje a rozhodně ji nemusí mít jak jste napsal "závojnatka".Mimo jiné myslím,že vám by ani fotka v plavkách nepomohla,zase byste měl řeči,proč není bez plavek.Prostě jak se říká "když chceš psa bít,hůl si vždy najdeš".Přeji vám i všem ostatním hezký den a paní Truxové mnoho štěstí a úspěchů.

wellnes.top
9. 10. 2012 • 07:36

Sice toto tvé psaní je jmenovitě asi pro paní Truxovou,ale dovoluji si jako už pár let pracující v oblasti wellnes,čili i celkem pravidelně potkávající různé typy postav.Dovoluji si s tvým názorem NESOUHLASIT a vím celkem s jistotou o čem píšu.Nebudu se zde rozsáhle rozepisovat,protože by to bylo psaní pro podobné typy lidí zastávající stejný názor jako jsi ty "psaní do větru".Každý člověk má jinou elastitu kůže,každý člověk se jinak stará o svou kůži.Pokud má člověk štěstí a má dobrou elastitu,podpoří to správným cvičením,masážemi,mazáním,velkou trpělivostí,tak kůže se postupně vrací,samozřejmě pravděpodobnost "kobry na břiše"je malá,ale vůbec nemusí být jak ty tak odporně a hnusně píšeš "závojnatka".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.