Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (10) - Je ze mě člověk s novou identitou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (10) - Je ze mě člověk s novou identitou!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o více než 80 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

V listopadu se Pavla vrátila před kameru a televizní štáb ji nemohl poznat! Byla totiž o více než 50 kilo lehčí!

Kapitola 8 (listopad 2011/142 kg)

Listopad 2011
Podzim hraje všemi barvami padajícího listí, já začínám osmý měsíc mé úplné změny životního stylu. Doposud mě mé tělo ušetřilo nějakých chutí na pro mě zabíjecí typy potravin a moc mu za to děkuji. Jsem ze svým tělem parťák a ono dobře ví, že bych mu nějaký ten hříšek nedopřála.

Byla jsem kontaktována režisérem Martinem Bělou o termínech natáčení mých Návratů a také požádána o to, zda bych podpořila jednu z účastnic začínající svou změnu životního stylu -  kadeřnici Miládku, která startuje v podobných váhových rozmezích, jako jsem měla já v dubnu 2011.

Těším se, až se zase uvidím s celým natáčecím štábem, neviděli jsme se vlastně od natáčení mého dílu Jste to, co jíte. Je to parta fajn lidí a během natáčení jsme je ráda přivítala u mě doma. Vítala jsem se s pány kameramany, zvukaři i osvětlovači a oni na mně mohli oči nechat. Nepoznávali mě, nechápali a říkali že jsem úplně jiná.

Tehdy jsem si opravdu začala uvědomovat, že se mi viditelně mění postava… a kdyby jen postava. Stává se ze mě jiný člověk myšlením i identitou. Den ze dne se vzdaluji víc a víc tamté „Pavle“, té nešťastné, zoufalé a nenávidící své tělo.

Je tu konec listopadu, je čas zkontrolovat váhu.Ráno stoupám na váhu a ta mi ukazuje 142kg jsem celkem o 55,5kg lehčí.

Pavla Truxová

 

Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
kobra43
20. 9. 2012 • 06:57

Pozvání k nám na matematicko-fyzikální fakultu má britva a tímto zvu i tebe hillarko,velmi rád s vámi dám znalostní test i debatu z očí do očí.Budete mít jedinečnou možnost,ukázat,jací jste "mudrci".Zatím se zde oháníte pod články jen pár dokola se točícími vulgaritami,urážkami,zostuzováním druhých.

hillaarkaa
19. 9. 2012 • 14:22

Ty fakulto z pomocný přestaň žvanit,dejte brko s hovínkou 1111(Vaše mentalita je stejná )a bude Vám pozitívno fajn.Ti lidé jsou chudáci,problém je v jejich psychice a uvažování,že nachází smysl života ve věcech,které je zabíjí,bez toho,aby si to uvědomili.Konají a chovají se tak ke svému životu a tělu sami,sami jsou strůjci svého života.Když jim to však někdo připomene,jsou však najednou hloupí.Blázen také neuzná,že je jiný a blázen sám Má svůj svět.O těchto věcech je třeba se bavit,ale néé spatřovat špínu tam,kde je vše sterilně čisté

hillaarkaa
19. 9. 2012 • 14:16

No tak začni,buď těm "blbům" -jak je ty nazýváš vzorem .vejdi ze své stejnak anonymity,dej příklady,pár ověřených fakt a né přízemní opilecké bláboly a konej Jenže toho se zde nedočkáme,páč jsi stejnak,možná i více velké h.o.v.n.o.než jsou oni Stejnak schovávané pod nickem a identitou,stejnak ubohý Tvoje zcestovalost a rádoby vysoká pasovaná vzdělanost mě nepřesvědčuje ještě o ničem,co by mohlo mít velké hodnoty.Já zde také mohu uvádět např.že jsem absolventka oxfordské univerzity Zamysli se nad sebou,vyndej hlavu z řitního otvoru a pak se pasuj na spasitele,veme.no

kobra43
19. 9. 2012 • 12:47

Připomínky mudrců a velkých znalců "anonymů"...je smutné,co je našinec schopen pod skrytým jménem,kterým vlastně nic neriskuje,napsat k umu někoho druhého a shazovat,ubližovat,zostuzovat a ponižovat.V rámci své práce jsem projel téměř celý svět,ale s něčím takovým jsem se nikde nesetkal.Nikde nezaznamenáte takovou závist,nepřejícnost a zlost, jako bohužel v naší malé české zemičce,kde je to jev velmi známý.Výroky amatérů,neználků a nic neznamenajících anonymů pod jmény např. hillarka,britva aj.,jak nádherně pod články umí kritizovat.Již jsem psal,že by spíš mohli na server hodit nějakou svou ukázku,jak bychom to měli dělat a poučit se.To ale nepřichází v úvahu a už vůbec ne pod pravým jménem a identitou.Proč se nepostavit světu čelem a diskutovat o kvalitě té či oné věci zpříma?To bude tím,že tito lidé jsou takové malé podzemní kanálové lidské krysy,které jen a jen škodí.

hillaarkaa
19. 9. 2012 • 09:19

Mě je líto debi.lla,který se těch žvástů chytá a převrací je k obrazu svému.Já jsem se jen na diskuzi vyjádřila,bl.be imbecilní .Ale asi jsi stejnak rozteklá a nespokojená jako většina takovýchto.Svůj problém máte v palici,tak s tím neobtěžujte druhé a nezasírejte jejich spokojené životy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.