Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (4) - Komplikace s bolavým zubem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (4) - Komplikace s bolavým zubem!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o více než 80 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

V květnu musela Pavla kvůli zdravotním komplikacím na dva dny vynechat pravidelné plavání. Přesto za měsíc zhubla o dalších pět kilo!

Kapitola 2 (květen 2011/172,4 kg)

Květen, měsíc lásky, pro mě byl láskou k mému synovi a foxteriérce Orce. Hned 2. května jsem jela k mé obvodní lékařce MUDr.Sylvě Valsové. Jsem její pacientkou od svých 19let, velmi dobře mě zná. Paní doktorka je jedna z nejlepších lékařů, které znám.

Vezla jsem k ní výsledky od Petra Havlíčka a i ona mi dala podporu a pochvalu.Změřila mi krevní tlak, interně vyšetřila, napsala recept na mé léky na tlak, které beru, a já se vydala směr bazén.

Pátého května ráno jsem nedočkavě i s trochou napětí stoupla opět na váhu a srdíčko mi poskočilo radostí,váha ukázala 174,8kg. Zdravotně jsem se cítila o trošku lépe. Byla jsem o další krůček dál, tedy níž. Neslevila jsem a dál chodila plavat, na recepci v bazénu z mých denních návštěv a prohození pár slov věděli, že jsem „ta ze Jste to, co jíte, ta, co neuspěla, ale drželi mi přesto palečky“.



V polovině května jsem byla na terapii u paní doktorky Cajthamlové, 19. a 20.května jsem na dva dny musela plavání vynechat, začal mě zlobit a bolet zub Nezbylo mi nic jiného, než navštívit mou zubařku MUDr. Marii Petrů, kterou mám již od mého dětství. Bolavý zub pořešila na výbornou, nicméně ty dva dny doporučila, nechat zklidnit.

21.května už jsem opět byla plavat. Na denní krabičky jsme si rychle zvykla.  Začala jsem v nich vidět velké výhody, nemusela jsem celý den řešit a myslet na to, co kde jíst. Najednou tu byl konec května, má váha ukazovala 172,4kg. Jsem lehčí o 25,1kg, má změna životního stylu mě baví čím dál víc.

Pavla Truxová

 

Sledujte s námi proměnu Pavly Truxové. Její aktuální váha je 116,4 kg a s hubnutím má ještě velké plány. Za 13 měsíců se jí podařilo zmenšit obvod pasu o 48 cm a přes boky má dokonce o 57 cm méně!

Na Ahaonline.cz najdete vedle Deníčku Pavly Truxové i videoblog s jejími recepty na zdravá a výživná jídla.

 



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
magdalenka39
27. 6. 2012 • 08:16

Vidím že hillaarkaa je nejen bezmezně hloupá,sama svým vybraným slovníkem předvádí celému národu a ještě myslí, jak je zajímavá a in.Je vidět, že má hodně komplexů,když si je kompenzuje napadáním druhých na různých diskuzích,nejen zde. Obezita se dá řešit, ale výměna mozku hillaarky ne.

hillaarkaa
26. 6. 2012 • 10:04

Ty budeš ale vemínko Chyť se se smradlavkama elis a tunkou+ dalšími za ruce a běžte také smrdět jinam

hillaarkaa
26. 6. 2012 • 10:01

To už se dá všechno dnes vytáhnout a upravit,spíš aby tam dole nedřela a byla svěží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.