Lucie Bílá: Ukázala svou nastávající tchýni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Ukázala svou nastávající tchýni!

Lucie Bílá s budoucí tchýní Ivanou Makovičkovou (druhá zprava))
Lucie Bílá s budoucí tchýní Ivanou Makovičkovou (druhá zprava)) (Lukáš Fronk)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) už je v rodině svého snoubence Petra Makovičky (35) jako doma. Svatbu nedočkavě vyhlíží i její potenciální tchýně Ivana.

Lucie má k matce svého nastávajícího velmi blízký vztah, který funguje oboustranně. Ivana Makovičková se dokonce vypravila i na koncert Bílé a dokázala zpěvačce, že je její velkou fanynkou.

„Mám ji moc ráda, je to krásný člověk,“ řekla Lucie Bílá o matce Petra Makovičky magazínu Aha!+TV. Petrova maminka na koncert ve středních Čechách přivedla i svou kamarádku, aby budoucí snachu na pódiu společně podpořily.

Bílá si o prázdninách příliš neodpočine. Vedle koncertování totiž natáčí i třetí řadu show Česko Slovensko má talent, kde opět zasedne jako porotkyně s Martinem Dejdarem a Jaro Slávikem.



Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
6. 7. 2012 • 19:33

Přestaň se na mě lepit, ty nakažená příživo. Pořád se na mě lepíš jako masařka na mucholapku. Najdi si někoho jiného, já na tebe hážu sranec, dementní krááávo. Jo, a kdyby jsi tady měla nějaké blbé poznámky, že se opakuji, tak ti rovnou říkám, že jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. A já s tím nepřestanu dokud si mě budeš brát do té své smradlavé huby, krááávo nebeská.

hillaarkaa
6. 7. 2012 • 17:51

Inu prostý lid a sééreblita jsou tak zřejmé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.