Lucie Bílá jako »luxusní cikánka«! Ten ohoz má z vlastní skříně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá jako »luxusní cikánka«! Ten ohoz má z vlastní skříně!

Lucka Bílá jako luxusní cikánka.
Lucka Bílá jako luxusní cikánka. (Aha! – Marek Hofman, Facebook)

Malou, ale podle režiséra Zdeňka Trošky (59) výraznou roli cikánky hraje v jeho nové komedii »Babovřesky aneb Z dopisu venkovské drbny« zpěvačka Lucie Bílá (46). Mají spolu jen dva natáčecí dny, takže si je Lucka chce pořádně užít. A že se na to vyparádila!

Svůj obskurní kostým à la »Aranka z E55« dokonce vyštrachala ve svém vlastním šatníku! „Boty mám z ciziny, a i když vypadají lacině, levné rozhodně nebyly. Ale k té roli to sedí. Kabelku jsem si nechala ušít a hadry mám vlastní,“ popisovala deníku Aha! zmalovaná Bílá a jihočeskou vsí zatím chrastily její masivní řetězy a náramky.

„Moc si to užívám a jsem za tu šanci Zdendovi vděčná. Viděla jsem jeho pohádku Čertova nevěsta a strašně se mi líbila. Pak se mi o něm zdálo. Prostě jsem si tu roli asi vyloženě vysnila,“ dodala Bílá.

A i když je diva zvyklá na statisícové honoráře, v Babovřeskách hraje doslova »za hubičku«! Film je nízkorozpočtový a za dva natáčecí dny může zinkasovat maximálně 10 – 15 tisíc...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.